Oud Hollands Entertainment
hoek
hoek

Vooraf betalen

Vooraf betalen is al jaar en dag standaard in de evenementen- en entertainmentbranche.

Opbouw kosten

Laten we beginnen met uitleggen hoe de kosten van entertainment opgebouwd zijn:
Naast de uitvoer uren voor het entertainment zijn er kosten voor op- en afbouw, inclusief omkleden, in- en uitladen en het reizen.

Maar ook reiskosten heen en terug van kantoor/ huis naar uw locatie. Soms zijn deze inbegrepen, soms komt er een meerprijs bij omdat het meer dan de inbegrepen kilometers bevat.
Alle benodigde materialen zijn inbegrepen zoals bijvoorbeeld: Instrumenten voor Muzikanten, Ballonnen voor de Ballonnenvouwer, de Geluidset voor dj, Confetti voor Confettikanon, Draaiorgel voor de Draaiorgelman, Stelten voor Steltlopers, voorraad voor uitdeelacties etc etc.
Dat betreft ook het onderhoud voor, tijdens en na ieder optreden.

Een muziek- of zang act heeft muziek- of zangles gevolgd en is daar jaren mee bezig geweest om alle technieken onder de knie te krijgen of nog steeds om te blijven verbeteren.

Theatershows, voorstellingen hebben uren getraind en talloze ideeën uitgewerkt om een professionele show voor u neer te zetten.

De aanschaf van hoge kwaliteit kostuums. Deze kunnen niet allemaal zo maar gewassen worden, maar dienen gestoomd te worden.

Op waarde schatten

Door middel van het tekenen van onze voorwaarden inclusief het vooraf betalen laat zien dat u de diensten van Oud Hollands Entertainment op waarde schat.
Daarmee laten wij ook zien dat u kwaliteit van ons mag verwachten.

Onze referenties van klanten die u voorgingen spreken voor zichzelf.
Wij staan bekend als een gerespecteerd evenementen- en entertainment bureau met grote en kleine bekende namen als klanten.

Onze leveranciers vragen ook vooraf betaling, daar het ook normaal is in de evenementenbranche als professionals onder elkaar.
Sommige zzp-er entertainers kunnen er wel voor kiezen om achteraf te laten betalen, maar zij lopen dan ook regelmatig risico’s met late betalers of zelfs wanbetalers.

Achteraf betalen

Uw eventuele inkoopvoorwaarden worden expliciet afgewezen. Art 6:225 Burgerlijk Wetboek.
Alleen wanneer wij uw betalingsgedrag kennen, na in ons geval 10 boekingen te hebben verzorgd, kunnen wij overstappen naar achteraf betalen. Dit betreft dan binnen 8 dagen na afloop van de levering.

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023