Oud Hollands Entertainment
hoek

Nieuws

hoek

De Beste Wensen voor 2018!

09/01/2018

Onze artiesten en attractie medewerkers kijken terug op een zeer succesvol 2017 met prachtige evenementen en heel veel blije klanten en evenementen bezoekers. Een van onze top attracties is de Nostalgische Fotograaf. Zowel met decor en hallelujafiets als de animatie act met assistente.

Ook de Oude Ambachten zijn vaak ingezet en blijken (dat wisten wij natuurlijk al) een publiekstrekker voor ieder evenement. Met passie hebben zij hun abacht gedemonsteerd. Aangezien het meestal oudere mensen zijn die het uitvoeren hebben wij helaas ook van enkele afscheid moeten nemen. Wij wensen hun familie en vrienden alle sterkte.

Enkele andere drukbezochte evenementen met onze Oud Hollands Entertainment was 100 jaar Hoofdstraat in Apeldoorn, de Wereld Haven Dagen voor het Maritiem Museum in Rotterdam, de Oud Hollandse Spelen voor Stichting de Zonnebloem helemaal in Drachten en wederom de catering opdracht voor de Naturalisatiedag voor Gemeente Teylingen.

Alle relaties bedankt en op naar een fantastisch en gezond nieuw jaar.

hoek
hoek
hoek
hoek

Nieuwe items op deze site

09/11/2017

Delfts blauw Levend Standbeeld

Groeten uit... is een levend standbeeld uit Holland. Een Delfts Blauw souvenir dat niet alleen bij de toerist tot de verbeelding spreekt.
Het Delfts blauwe boertje en boerinnetje beelden de welbekende kus uit. Zij komen tot leven op de klanken van Oud-Hollandse draaiorgelmuziek.
Als poppetjes uit een schattig souvenir muziekdoosje dansen en klappen zij tot de kus hen weer verstilt.

Boerenband

Deze boertjes spelen uiteraard gezellige dixielandmuziek, maar ook Nederlandstalige nummers zoals "Een vrijgezel die gaat pas slapen" of "Samen zijn" worden gespeeld.
Makkelijke en herkenbare meezingers. Of zij nu voor ouderen in zorginstellingen spelen of rondlopen op boerenmarkten, het maakt deze boerenjongens niet uit.

hoek
hoek
hoek
hoek

Organiseer een entertainment middag voor ouderen - met subsidie

21/09/2017
Kwetsbare ouderen, altijd binnen, te weinig eigen geld voor activiteiten, geen tijd, geen idee wat te organiseren, het missen van aansluiting bij de wijkbewoners, familie/ vrienden komen maar moeilijk of niet naar het huis en uw bewoners.

Veel gehoorde redenen waarom het organiseren van activiteiten en entertainment voor ouderen niet gedaan wordt.

Toch zijn er mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Neem eens contact op met uw gemeente en overleg met hen wat u aan subsidie kunt krijgen voor een gezellige middag. Of bekijk www.beteroud.nl

Graag stellen wij van Oud Hollands Entertainment met u een aantal ideeen op voor diverse middagen in het jaar om het welzijn van uw bewoners te verhogen.

Dit kan vaak tegen aantrekkelijke bedragen en staat nostalgie, grootmoederstijd en historie altijd centraal in onze programma's en entertainment. Vanzelfsprekend creeren wij herinneringen naar vroeger en neuriet men de liedjes van toen. We maken er graag een onvergetelijke dag voor uw bewoners en uw personeel van.

Zo hebben wij al gewerkt voor:
* D'oude Raai - Amsterdam - leest u de fantastische referentie over Karikatuurschilder Rembrandt van Gein, Kaasmeisjes, Schoenpoetser, Haringkar en Poffertjeskraam.
* Libertas Leiden - Oud Hollandse Snoepkraam - diverse keren op diverse vestigingen
* Verpleeghuis Leythenrode - Leiderdorp - Oud Hollandse Snoepkraam
* WZH Den Haag en omgeving - Fotograaf Hans, Oud Hollandse Spelen, Sint & Pieten
* Viva Zorggroep - Heemskerk - Oud Hollandse Spelen
* Verpleeghuis van Rijckehove - Capelle ad Ijssel - Oud Hollandse Snoepkraam
* Leger des Heils - Dordrecht - Oude Ambachten
* Stichting Incaritate - Roosendaal - Draaiorgelnostalgie
* Zorgwaard - Oud-Beijerland - Karikaturist Christel
* Zonnehuisgroep - Vlaardingen - Oude Ambachten
* Woonzorgcentrum Rustenborch - Oegstgeest - Oud Hollandse Snoepkraam
* Welzijn Tolsteeg - Utrecht - Oud Hollandse Snoepkraam
* Laurens - Rotterdam - LeoNARdus de Nar, Draaiorgelnostalgie en de Oud Hollandse Snoepkraam
* Rivas Zorggroep - Gorinchem - Oud Hollandse Snoepkraam
en nog vele anderen.

Wij zitten door heel Nederland en komen overal plezier brengen. Graag delen wij onze passie met u.
Bij openbare dagen waarbij u onder andere ook wijkbewoners, familie, vrienden en iedereen wilt uitnodigen helpen wij u ook met Sociale Media promotie.

hoek
hoek
hoek
hoek

Oude & Maritieme Ambachten

13/09/2017
- Kobus als Touwslager
- Kobus als Tallyman bij Bataviawerf Lelystad
- Kobus als Touwsplitsen en verteller
Kobus heeft gewerkt in de Rotterdamse haven en brengt graag met passie zijn ervaringen over aan jong en oud. Ook schrijft hij boeken die u voor weinig geld bij zijn kraam kan kopen. In mei 2017 mocht Kobus in Middeleeuws kostuum meewerken aan de Handelsdag van Bataviawerf in Lelystad. Een geslaagde dag!

- Scheepjes in fles bouwer
Met precisie maakt deze Ambachtsman kleine scheepjes en krijgt ze in decoratie flesjes. Hoe? Boek hem en hij laat het u zien.

- Nettenboeten
Tijdens Wereld Haven Dagen in Rotterdam stonden deze dames er prachtig bij. Door alle verhalen die zij vertelden aan zeer geinteresseerd publiek zijn zij niet heel ver gekomen met nettenbreien, maar des te meer lol had iedereen. Gelukkig hadden zij ook een ouderwetse theeleuten setting.

- Taanderij met werkende ketel, zeilen en netten
Een grote ambacht welke een 4 meter kraam nodig heeft een een ruimte er naast. De ketel wordt hout gestookt en werd gebruikt om zeilen en netten tegen rotting te beschermen. Deze ambacht in live actie zien?

Check de pagina over de Oude Ambachten voor een filmpje tijdens Wereld Haven Dagen Rotterdam bij het Maritiem Museum.

Oude Ambachten huren www.oudhollandsentertainment.nl Scheepjes in fles Amabcht huur je bij www.oudhollandsentertainment.nl Nettenboeten Ambacht www.oudhollandsentertainment.nl Oude Ambachten www.oudhollandsentertainment.nl
hoek
hoek
hoek
hoek

Like ons op Facebook

Like ons op Facebook. Bij iedere 100 nieuwe likes verloten wij een Oud Hollands Snoeppakket ter waarde van € 25,15.

Like us on Facebook. With every 100 new likes we giveaway 1 Old Dutch Candy package to the value of € 25.15.

hoek
hoek
hoek
hoek

Historische Doe Dag in Slot Zeist

14/08/2017
Op zaterdag 3 september 2017 vindt de Historische Doe Dag plaats in en rondom Slot Zeist.
Tussen 12.00 en 17.00 uur komt de geschiedenis tot leven! Zo slaan ridders en soldaten hun kamp op in de Slottuin.

Op het Zusterplein bij het Koetshuis staan Oude Ambachten: Oud Hollandse Snoepkraam, Tollenmaker, Tinnen Soldaatjes Gieten, Leerbewerker, Besteksmid en Glas in Lood. Ook zijn er demonstraties in zwaardvechten, zwaardschieten en lanssteken. De Franse tijd komt tot leven door middel van Napoleon en er loopt een Middeleeuwse goochelaar.

Er zijn nog veel meer activiteiten voor jong en oud zoals rondleidingen, tentoonstellingen, workshops, een tokkelbaan, boogschieten, pony rijden, vossenjacht, muziek, lezingen en nog veel meer.

hoek
hoek
hoek
hoek

Enkele data om Oude Ambachten te bezoeken

19/04/2017
- Op 23 april zijn de Havenfeesten in Lage Zwaluwe
- Op 27 april vieren wij Koningsdag in Pijnacker
- 14 mei verzorgd Kobus, de Tallyman een demonstratie in Bataviawerf
- 21 mei staan wij op de Terwinseler Straatmarkt in Kerkrade

- Op 5 juni tijdens de Dag van het Kasteel in het Hof van Hillegom
- 15 juni is de Kinder Kaasmarkt in Gouda
- Iedere donderdag in juli en augustus tijdens de Kaasmarkt van Gouda
- 19 en 20 augustus zijn de Vestingdagen van Hellevoetsluis

hoek
hoek
hoek
hoek

Boogschieten

07/03/2017
Nieuwe workshop online! Terug naar het oergevoel. Breng de schutter in u naar boven, richt uw boog en schiet de pijl in het doel.
U kunt kiezen uit 2 soorten boogschieten:
- Kruisboog
- Handboog (longbow)

We nemen mee: per baan 1 boog, pijlen, rieten doel, standaard voor het doel (ooghoogte), vangnet voor afvallende pijlen, statieven en grondankers.

hoek
hoek
hoek
hoek

Bedrijfsuitjes

Uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag boekt u met Oud Hollands Entertainment.

De verborgen en must-see bezienswaardigheden van Amsterdam, Rotterdam, Volendam en andere prachtige plaatsen in Nederland worden u getoond.
De uitjes kunnen aangevuld worden met bijvoorbeeld een workshop Delfts Blauw Tegeltje beschilderen. Karikatuurschilder Rembrandt van Gein tijdens uw lunch of diner. Een Volendamse/ Oud Hollandse Fotoshoot in de Keukenhof.

hoek
hoek
hoek
hoek

Delfts Blauw Tegeltjes Beschilderen

Nu in prijs verlaagd! Deze succesvolle workshop is geschikt voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeest, kindermiddag (vanaf 8 jaar), markten, winkelcentrumpromotie zoals Moederdag/ Vaderdag etc.
2 Begeleiders nemen 100 tegeltjes mee en genoeg sneldrogende verf. Door middel van sjablonen of eigen ontwerp kunt u aan de slag met uw eigen Delfts Blauw tegeltje.
Uiteraard krijgt u deze mee naar huis. Op de achterkant kunt u een ophangplakkertje plaatsen, zodat het daadwerkelijk aan de muur opgehangen kan worden.

hoek
hoek
hoek
hoek

Kwakzalver Dr. B.Lazertu

Last van 'n pad oog, knots kniëen, loop neus of exzeem? Dr.B.Lazertu geneest al uw kwalen.

Oude Ambachten op uw Kerstmarkt

In januari/ februari beginnen diverse organisatoren al de Kerstmarkten in te vullen. Heel vroeg denkt u.
Oude Ambachten geven op nostalgische wijze een demonstratie. Vol passie vertellen zij over hun ambachtsvak. In de winter periode zijn zij gekleed in Dickens kostuum. Kortom: We hebben vele Oude Ambachten, maar vol = vol.
Bedenk dus op tijd wat voor entertainment u op de winter/ kerstmarkten wilt.

hoek
hoek
hoek
hoek

Jordaan Likeur

Met trots presenteren wij u de Jordaan Likeur Proeverij Een unieke en de enige in Nederland met likeuren die gestookt worden me voornamelijk natuurlijke ingrediënten. De likeuren hebben allemaal een Jordanese of Amsterdamse naam meegekregen. De proeverij wordt aangevuld met plankjes met kaas, worst, uitjes, druiven en noten.

Bij de Haringkar kan er nu een dame in Volendams kostuum ingehuurd worden die Korenwijn uit de Jordaan schenkt.

Onze Dienstmeiden delen graag Boterbabbelaar Likeur uit gecombineerd met een Roomboterbabbelaar snoepje.

Als laatste: De jonge jenever 'Pikketanissie' u raadt het al, ook afkomstig uit de Jordaan wordt geschonken bij onze Kaas & Jenever Proeverij.

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match
Coded by NT webdesign / 2018