Oud Hollands Entertainment
hoek

Muzikale Nar

hoek

Scroll verder voor Troubadour Leon.

Even de dagelijkse zorgen vergeten:
De Muzikale Nar zorgt er voor met zijn toeters en bellen, zijn prachtige kostuum en puntschoenen. Vergezeld door zijn stokpaard weet hij elke uithoek van de Benelux te vinden, op zoek naar plaatsen waar hij spelen en zingen kan. De Nar zingt, maakt muziek, vertelt verhalen, kondigt aan- of af, maar weet ook te ontroeren als hij als troubadour in de ogen van een prachtige jonkvrouw een liefdeslied ten gehore brengt.

Daar waar het kan, grappig en brutaal, maar altijd beschaafd en nooit plat of beledigend.

Zo is hij de perfecte ceremoniemeester of omroeper, ook in deze tijd, bij uw feest of bijeenkomst. Kastelendag, seminars, historische locaties en studiedagen weet hij ludiek te omlijsten en worden hoogtepunten waarover nog lang zal worden gesproken.

De hofnar ontlokt zelfs bij de meest stuurse mensen een lach op het gezicht.

Hij kan ook als Middeleeuwse Troubadour gekleed gaan.

Muzikale Nar © www.oudhollandsentertainment.nl Nar Kees © www.oudhollandsentertainment.nl Fabelo de Nar © www.oudhollandsentertainment.nl Middeleeuwse Troubadour © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 595,-. 4 sets van 30 รก 40 minuten binnen 4 uur.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Deze Troubadour huren? Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nlhoek
hoek
hoek

Filmpjes

hoek

Promotie filmpjeAls Middeleeuwse Troubadour tijdens 750 jaar Steenbergenhoek
hoek
hoek

Troubadour

hoek

Leon staat voor een akoestische muzikale invulling van uw gelegenheid. Dat kan een intiem diner zijn, maar ook een groots congres. Leon maakt graag een lied op maat voor u of uw gasten.

Leon kan ingezet worden als: middeleeuws troubadour, modern troubadour, straatmuzikant, aangever, entertainer, presentator, zanger, sneldichter, liedjesmaker, welkomst heter, zingend decorstuk, improvisator, minnestreel, artiest.

Het Nederlandstalige lied, wordt afgewisseld met het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hit van vandaag de dag.

Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire bestaat ook tot de mogelijkheden, alsmede vrije improvisaties in Russisch, Japans en Swahili.

Troubadour Leon treedt ongeveer 150 keer per jaar op bij bedrijven, instellingen, congressen en alle mogelijke particuliere feesten. Hij heeft ook een kindershow en is een gerenommeerd koordirigent.

Troubadour minnestreel © www.oudhollandsentertainment.nl Troubadour minnestreel © www.oudhollandsentertainment.nl © Troubadour zingt en speelt sfeervolle muziek © Troubadour Leon zingt en speelt met ferve

Prijs op aanvraag. Neem contact op met Oud Hollands Entertainment:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023