Oud Hollands Entertainment
hoek

De Kruimeltjes

hoek

In schitterende jaren 1930 kostuums laten deze 3 muzikale Hollandse jongens u genieten van de nostalgische klanken van weleer.

Het repertoire is zowel vocaal als instrumentaal en varieert van liedjes uit grootmoeders tijd tot klassiekers, fanfare marsen en zelfs de swing van radio-orkest "De Ramblers".

Met banjo, saxofoon, bastuba en zang begeeft dit trio zich graag tussen de mensen en is met hun gezonde dosis humor 'n lust voor oog en oor.

Luister uw evenement op met klassieke liedjes uit grootmoederstijd. Huur dit akoestisch trio voor uw winkelcentrum, tijdens parades, 175 jaar Spoor, kerst evenementen, als ontvangst op personeelsfeesten of in uw zorginstelling.

Trio De Kruimeltjes © www.oudhollandsentertainment.nl De Kruimeltjes © www.oudhollandsentertainment.nl Akoestisch Trio huur je bij © www.oudhollandsentertainment.nl Akoestic Trio © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 1.050,- 3 x 40 minuten.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Doldwaze Fanfare Act

hoek

Als Fanfare draagt het trio schitterende blauwe kostuums. Onder bezielende leiding van de tuba-tambourmetre gaat deze fanfare z'n eigenwijze weg.
Tijdens deze muzikale tocht gebeuren de meest onverwachte dingen waarmee het publiek maar ook de fanfareleden zelf steeds op het verkeerde been worden gezet.
Liedjes worden op verbazingwekkende wijze omgetoverd tot fanfaremarsen en andersom. De traditionele fanfaremarsen vormen de rode draad tussen muzikale hoogstandjes en absurde gekkigheid. Bijzonder om te horen en te zien. Gezond voor de lachspieren.

Muzikaal improvisatietheater met absurde humor vol verrassingen en met veel interactie met het publiek.
Met fanfaremarsen kan meneer Potters het hele gezelschap van de ene naar de andere plek laten marcheren.
De fanfare zal hierbij menigeen op het verkeerde been zetten, muziekliefhebbers verbazen en lachspieren laten schudden. Repertoire Fanfaremarsen, Swingmarsen, Popmarsen, Kinderliedjesmarsen, Kerstmarsen, Walsjes en alle andere populaire genres.

Fanfare © www.oudhollandsentertainment.nl Fanfare © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 1.050,- 3 x 40 minuten.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Filmpjes

hoekhoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2021