Oud Hollands Entertainment
hoek
hoek

Themafeest / Personeelsfeest

Samen met u gaan wij op zoek naar een pure invulling van uw evenement. Dat kunnen Oud Hollandse elementen zijn, maar ook geheel afwijkend van dit thema of een combinatie ervan. Catering, locaties, hostesses, beveiliging behoren ook tot onze vele mogelijkheden. Alles van A t/m Z via één contactpersoon.

Voorbeeld feest:
* Drive in Show met decor of een Troubadour (rondlopend), (keuze uit 1 van de 2)
* Ontvangst met Draaiorgel en blokjes Hollandse Kaas (ontvangst),
* Volendamse Fotoshoot in traditionele kostuums of Nostalgische Fotograaf, (keuze uit 1 van de 2)
* Rembrandt van Gein (Karikaturist) of Schoenpoetser (keuze uit 1 van de 2)
* 10 Oud Hollandse Spelen,
* Kaasproeverij en Snoepkraam

Onze eventmanager begeleid het geheel. Zij is het hele feest aanwezig en aanspreekpunt voor u en de artiesten. Zo kunt u zelf heerlijk ontspannen meefeesten.

Themafeest © www.oudhollandsentertainment.nl Delftsblauw jurken © www.oudhollandsentertainment.nl Hollands Themafeest met Kaasmeisjes © www.oudhollandsentertainment.nl Hollands Themafeest met de Volendamse Fotoshoot © www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Uw locatie kunnen wij omtoveren tot een Hollandse setting met decordoeken en allerlei typisch Hollandse accessoires. Op deze foto's staat een deel van onze decoratie.
Hollands Decoratie huren © www.oudhollandsentertainment.nl Hollands Decoratie huren © www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Op maat gemaakt

hoek

* Voor u op maat gemaakt,
* Volledig op uw wensen gesneden
* Kwalitatief hoog entertainment
* Bekwaam personeel
* Passend bij uw budget

Een unieke beleving voor uw personeel. De directeur gaat los op de dansvloer, de dames van sales krijgen een make-over, de magazijn medewerkers staan bij het podium mee te zingen. Gezelligheid alom.

Feesten waarbij de gasten met een lach naar huis gaan, waar nog weken over gesproken wordt dat geeft een kick. Zowel voor u als voor ons. Maar de Werkkostenregeling dan? Houdt het feest op uw eigen locatie. Het team van Fun & Party Match heeft in de loop der jaren diverse bedrijfsfeesten mogen organiseren en assisteren. Elke opdracht accepteren wij met veel genoegen en gaan de uitdaging mét u aan.

Er wordt uitgebreid gekeken naar uw wensen en eisen en begeleiden u in het gehele traject. Door middel van een stappenplan gaan wij elk belangrijk element af en nemen de juiste afwegingen in overleg met u. Van gala evenementen, product presentaties en themafeesten behoren tot onze mogelijkheden.

U heeft met professionals te maken die zorgen dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Een geruststellende gedachten.

Wij zijn in het bezit is van erkende diploma's zoals Hospitality & Communications Management, Sociale Hygiëne en Cafébedrijf. Altijd een scherp oog houdend op de naleving van allerlei etiquette regels. Ook onze overige personeelsleden hebben een gedegen evenementen-, communicatie of horeca opleiding achter de rug. Wij werken alleen met geselecteerde kwalitatief goede leveranciers en derden.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak om elkaar beter te leren kennen. 0186-694555. Of klik op contact voor het contactformulier om een mail te sturen.hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023