Oud Hollands Entertainment
hoek
hoek

Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina

Koopvrouwe Clementina (betekent zachtmoedig, toegevend ende genadig).

Zij moet maar liefst 16 kinderen onderhouden, daarom loopt ze de straten af om een ende ander vanuit haar bolderkar te verkopen. Zo heeft zij spelletjes bij zich, kun je fruit, wol, knopen, kralen, kaneelstokjes, sleutels, kruiden, muziekinstrumentjes en zoethout bij haar kopen.

Echter is Clementina geen gewiekste zakenvrouw, want ze geeft van alles weg. Zij heeft allerlei verhalen, maar zing jij een mooi liedje voor haar dan smelt ze ende geeft ze een kaneelstokje weg. Heeft er iemand honger, dan is zij zo vrijgevig om een lekkere appel weg te geven.

Clementina is niet zo armoedig als het lijkt, ze hoeft niet op een houtje te bijten, maar zwaar heeft ze het wel. Zo'n houtje (zoethout) geeft ze ook weg. Om te laten proeven hoe dit smaakt.

Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina © www.oudhollandsentertainment.nl Koopvrouwe Clementina met puttertje © www.oudhollandsentertainment.nl Middeleeuws entertainment © www.oudhollandsentertainment.nl Koopvrouwe Clementina geeft appels weg © www.oudhollandsentertainment.nl

Geeft weg:
* Kaneelstokjes
* 25 Tolletjes
* Appels
* Zoethout

Spelletjes om mee te spelen:
* 2 Springtouwen
* 3 op 1 rij (3D)
* Kegelen
* Touwtol
* Tolletjes (die kinderen gelijk mogen houden; op = op)
* Bal vangen

Zij verplaatst zich van plek naar plek en zoekt de drukte op.

€ 495,- 4 uur. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2022