Oud Hollands Entertainment
hoek

Chocoladefonteinen

hoek

Heerlijke Melk en Witte chocolade smelten op uw tong. Chocolade bevat stoffen om vermoeidheid tegen te gaan. Nog bekender is dat het een afrodisiacum is.
Onze Belgische chocola is 72% cacao en rijk van smaak. De choco wordt niet warm maar gesmolten gegeten. Heerlijk en gezond.

De machines draaien 4 uur lang op uw evenement. Een blauw of rood afgerokte partytafel met daar overheen een wit zeil wordt sfeervol gedecoreerd met 2 chocoladefonteinen en goed gevulde etageres en schalen.

Onze twee gastvriendelijke begeleiders in Hollands Kostuum (maar kunnen ook modern in witte blouse met bordeauxrode sloof, Delftsblauw of Volendams kostuum) zullen de lekkerste dips voorschotelen. Denk aan vers fruit als aardbeien, banaan, ananas maar ook aan marshmallows, koekjes en lange vingers.

Perfect voor personeelsfeesten, vrijgezellenavonden, congressen, beurzen, in of voor uw winkel, studentenavonden etc.

Reacties van publiek: "Fantastisch", "Stuur me maar weg, want ik ga niet uit mijzelf", "Heerlijk", "Nog eentje dan en dan ga ik echt weg (na al diverse keren geweest te zijn)".

Chocoladefonteinen huren www.oudhollandsentertainment.nl Chocolate fontain www.olddutchentertainment.nl Vers fruit voor chocoladefonteinen www.oudhollandsentertainment.nl Genietende mensen bij chocoladefontein www.oudhollandsentertainment.nl

Vanaf € 450,- (250 personen)
Exclusief reiskosten en 9% BTW. Bij meer personen maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Opbouw duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop kost het ons ongeveer 1 uur om op te ruimen. U hoeft nergens voor te zorgen, behalve een 220 volt stroompunt.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek

Foto's

Chocoladefontein huren www.oudhollandsentertainment.nl Chocolate fontain www.olddutchentertainment.nl Chocoladewaterval huren www.oudhollandsentertainment.nl Fontein en etagiere

hoek

Referenties

hoek

Reacties van publiek:

"Fantastisch", "Stuur me maar weg, want ik ga niet uit mijzelf", "Heerlijk", "Nog eentje dan en dan ga ik echt weg (na al diverse keren geweest te zijn)".

Ook te boeken:

Klik hier voor Charlotte & Chanie en het Chocoladeplein. Een attractie passend bij de bekende film.
Of Willy Wonka & de Oempa Loempa's.

Charlotte & Chanie en het Chocoladeplein www.oudhollandsentertainment.nl Willy Wonka en oempa loempa's inhuren

hoek
hoek
hoek

Nieuwsbrief

hoek

Wilt u ook maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief ontvangen? U kunt te alle tijden afmelden.

Inschrijven

* nodig
* nodig
* nodig


hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2021