Oud Hollands Entertainment
hoek

Holland in een Notendop

hoek

Accordeonist + Draaiorgel

Het themapakket "Holland in een notendop" omvat een schitterende combinatie van:

* Een draaiorgel naar keuze (groot of klein, afhankelijk van de locatie),
* Een accordeonist,
* Reuzenklompen, waar uw gasten in kunnen staan voor een uniek fotomoment,
* Tulpen, kazen en de Nederlandse vlag.

Evenementen en feesten in het thema Holland komen steeds vaker voor en oogsten veel succes bij ontvangsten van internationale gasten!
Holland in een Notendop kan gecombineerd worden met Typisch Nederlands of Hollandse Kaasmeisjes. Als fotomoment, welkomstact of uitdelen van kaasblokjes.

De accordeonist is gekleed in Volendammer kostuum, compleet met klompen en speelt tussendoor ook nog de mooiste Hollandse liedjes op zijn accordeon! Bijvoorbeeld “Heb je even voor mij”, het “Kleine café aan de haven”, de “Zuiderzeeballade”. De accordeonspeler is echter getalenteerd en heeft een oneindig repertoire en speelt dus ook verzoekjes.

Met dit mooie Hollandse pakket heeft u 3 acts voor één prijs: draaiorgel, accordeonist en Hollands Fotodecor.

De draaiorgelman kan orgelboeken op maat voor u maken. Dat wil zeggen een liedje naar keuze uitstansen om op zijn orgel voor u te spelen. Zo hebben wij dat gedaan voor 115 jaar ADO Den Haag met "Oo Oo Den Haag" en hun clublied. Dit sprak fans, maar ook de media erg aan. Scroll verder voor een filmpje.

Accordeonist Holland in een Notendop huren © www.oudhollandsentertainment.nl Accordeonist met Hollands decor © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgel bij ADO Den Haag © www.oudhollandsentertainment.nl Accordeonist huren ©

Accordeon of Draaiorgel zijn ook solo te boeken. Mail voor meer informatie.

Een muziek demo is op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Draaiorgel

hoek

Deze draaiorgelman kan ook in andere thema's gekleed komen. Een goedlachse Hagenaar met zowel een groot straatorgel als een kleinere versie.
Inzetbaar voor allerlei evenementen en past zich qua repertoire als qua kleding aan.

Bijvoorbeeld een Hollands kostuum met klompen, als Paashaas, Lakei, Fanfare of in Sportoutfit voor tijdens een sportevent.
Voor in December: als roetveeg Piet voor Sinterklaas intochten of winkelcentrumpromotie, maar ook als Charles Dickens figuur of Kerstman.

Draaiorgelman huren © www.oudhollandsentertainment.nl Hollands Draaiorgel huren © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgel met Hollands decor © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgelman in Kerststijl © www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie:
Optie plaatsen www.oudhollandsentertainment.nl Mail www.oudhollandsentertainment.nl Bellen met www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Filmpje

hoek

115 jaar ADO Den Haag in 2019hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023