Oud Hollands Entertainment
hoek

Boerenband

hoek

Deze boertjes spelen uiteraard gezellige dixielandmuziek, maar ook Oud Hollandse en Nederlandstalige nummers zoals 'Een vrijgezel die gaat pas slapen', 'Ja, dat is mooi man', 'Varkens, Geiten, Boerenkool', 'Laat me' van Ramses Shaffy of 'Samen zijn' van Willeke Alberti en nog heel veel meer worden gespeeld.

Makkelijke en herkenbare meezingers. Of zij nu voor ouderen in zorginstellingen spelen, tijdens een boerenbruiloft of rondlopen op boerenmarkten/ ambachtsmarkten, tuincentra, het maakt deze boerenjongens niet uit. Dit soort straattheater wordt nog altijd zeer gewaardeerd in deze drukke tijden. Zij brengen gelijk vrolijkheid.

Het zijn allemaal professionele jongens die inspelen op het publiek. De bandleden zijn altijd inzetbaar en kunnen ook overdag optreden. Eigenlijk iedere dag van de week.
Zij zijn zeer interactief ingesteld en reageren graag op langslopend publiek. Daardoor ontstaan lachwekkende momenten en wordt de dag voor iedereen een stukje mooier.

Deze muzikanten waren in 2022 ook diverse keren te zien als Pieten Looporkest in het Sinterklaas Journaal. Zij hebben genoten van hun deelname aan dit kinderfeest.

Boerenband huur je bij © www.oudhollandsentertainment.nl Boerenkapel huur je bij © www.oudhollandsentertainment.nl Boeren looporkest huur je bij © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 895,- 4 uur. Exclusief 9% BTW. Bij grote afstanden vanaf Den Haag wordt reiskosten berekend.

De bezetting bestaat uit schuiftrombone, trompet, sousafoon, bas drum en snaar trom.

De Boerenband is natuurlijk ook te combineren met onze Boerenmeisjes. Zij kunnen bijvoorbeeld iets van u uitdelen of gasten welkom heten en zorgen voor een fotomoment.
Nog grootster aanpakken? Dan is de Boerenkermis misschien een aanrader met een ouderwetse Zweefmolen, Touwtje Trek, Eendjes Vangen, etc.

Dit dweilorkest boeken? Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Filmpje

hoekOud Hollands Entertainment denkt graag met u mee. Wij zorgen graag voor welke muzikale omlijsting dan ook en horen graag wat uw wensen zijn. Wij matchen dan de juiste entertainers bij uw aanvraag en budget.

Heeft u liever muzikanten in een ander thema? Kijk dan eens op www.funenpartymatch.nl, de website van moederbedrijf en entertainmentbureau Fun & Party Match. Via de link wordt u doorverwezen naar de pagina met bands en muzikanten.

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023