Oud Hollands Entertainment
hoek

Hollandse Kaasmeisjes

hoek

2 dames delen mobiel heerlijke blokjes Hollandse kaas uit.
Verzorgd met kaasplankjes zullen zij tussen uw gasten rondlopen en een praatje maken onder het genot van een blokje kaas.

De dames kunnen gekleed in diverse Hollandse outfits. Bij voorbeeld lichtblauwe Dienstmeiden kostuum nav 1900/1920.
Als Frau Antje in Volendams kostuum, Delftsblauw jurken of nostalgische zwart/wit.

Maar ook in deze aantrekkelijke toeristische Hollandse jurken. Perfect om buitenlandse gasten te ontvangen tijdens bijvoorbeeld uw incentive, ontvangst van cruises of internationale bedrijfs open dag. Ook zonder de kaas als ontvangstdames zijn zij een prachtig plaatje. En zullen zij veel op foto's gezet worden.

De kaas wordt geserveerd op houten boomschors planken met Hollandse prikketjes en mosterd.

Hollands Kaasmeisjes © www.oudhollandsentertainment.nl Kaas uitdelen © www.oudhollandsentertainment.nl Kaasmeisjes huren ©  www.oudhollandsentertainment.nl Hollandse Kaasmeisjes delen uit © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 595,- 4 uur. Snijden/ neerleggen op plankjes en rondlopen zitten in de 4 uur.
Exclusief 9% BTW.

Liever een volledige Kaasproeverij? Lees meer...

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Foto's

hoek

Voor de KVSA/ Felison Cruise Terminal mochten wij bij de 1e keer aanmeren van Costa Mediterranea de uitcheckende gasten verwelkomen en op de foto gaan. Daarna verzorgden wij de hartelijke welkom bij de incheck met blokjes kaas.

Referentie

"Dank voor jullie grote inzet gisteren. Wij vonden het erg leuk dat er veel interactie was met onze gasten en dat de kaas erg in de smaak viel. En wat ook duidelijk was, jullie hebben er zelf ook veel lol in en dat maakt het dan nog leuker natuurlijk. Ik ga bij onze directie melden dat jullie meer hebben gebracht dan verwacht. Nogmaals dank voor jullie positieve bijdrage en hartelijke groeten uit IJmuiden."

Hollands Kaasmeisjes bij tulpen stand © www.oudhollandsentertainment.nl Kaas uitdelen © www.oudhollandsentertainment.nl Kaasmeisjes huren © www.oudhollandsentertainment.nl Hollandse Kaasmeisjes delen uit © www.oudhollandsentertainment.nl
hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2021