Oud Hollands Entertainment
hoek

Poffertjeskraam

hoek

Al in de 18e eeuw werden poffertjes in kookboeken genoemd. Ook wel bollebuisjes of broedertjes genoemd. Wij hebben een poffertjeskraam met een authentieke uitstraling.
Toch neemt deze kraam maar een ruimte in beslag van plm 2,5 x 2,5 mtr. Standaard bakken wij op gas, met een capaciteit van plm 100 porties per uur.

Moeten wij binnen staan, en mag er niet op gas worden gebakken? Geen probleem, dan bakken wij op stroom (220 volt, 2500 watt) met een capaciteit van plm 60 porties per uur.

Poffertjeskraam www.oudhollandsentertainment.nl Poffertjeskraam www.oudhollandsentertainment.nl Poffertjeskraam huur je bij www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Poffertjeskraam huren www.oudhollandsentertainment.nl

Vanaf € 495,- Exclusief reiskosten en 6% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

Referentie

Bedrijfsfeest 2000 personen: "Ik kan al wel vast zeggen dat het een geslaagd evenement was. De bezoekers waren erg enthousiast. De poffertjeskraam was een prima toevoeging aan het geheel. De bakkers hebben het mooi druk gehad. Ik heb zelf ook wat poffertjes gegeten en ze waren erg lekker! De communicatie met de bakkers verliep soepel en ze waren netjes op tijd met alles. Al met al kan ik tevreden terugkijken op deze dag. En mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben dan weet ik jullie te vinden."

hoek
hoek
hoek

8 Hoekige Poffertjeskraam

hoek

Om het feest nog completer te maken hebben wij ook een nostalgisch poffertjeskraampje uit 1938.

De poffertjes worden uitgeserveerd met boter en suiker. Tijdens de donkere dagen hangt er mooie verlichting en speciaal voor kerst wordt het kraampje mooi versierd.

Deze poffertjeskraam leent zich uitstekend voor: braderieën, tuinfeesten, personeelsfeesten, kinderfeesten en schoolfeesten, noem maar op.

8 hoekige Poffertjeskraam www.oudhollandsentertainment.nl

Vanaf € 795,- Exclusief reiskosten en 6% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match
Coded by NT webdesign / 2018