Oud Hollands Entertainment
hoek
hoek

Volendamse/ Oud Hollandse Fotoshoot

Klederdracht

Onze Fotografe en haar assistenten zorgen dat uw gasten omgetoverd worden in Volendamse en Oud Hollandse kostuums.
De Volendamse Klederdracht wordt al gedragen sinds begin 1800.
De Oud Hollandse kostuums die wij meenemen zijn tot ongeveer 1930 in Ciske de Rat stijl en diverse schab (boerenkiel). Maar ook een Pandjes jas en ouderwets Krantenjongens kostuum.

Accessoires

In een antieke koffer liggen allemaal bijpassende hoeden, Stetson petjes (denk aan Peaky Blinders), mutsen en sjaaltjes met klompjes, tabakspijpjes en haring happen. Tevens vindt u als accessoires klompen, mand, zonnebloemen en nep kazen. Aan het achtergrond doek hangen reddingsboeien en netten.

Fotoshoot

Aansluitend volgt een professionele digitale foto in een soort studio met studiolampen en blauw glinsterend achtergrond doek. Uw gasten nemen plaats en worden met detail geïnstrueerd door de fotografe en haar assistenten. De 200 foto's inbegrepen worden direct uitgeprint.

Perfect voor bedrijfsfeest, tijdens een diner, zorghuis of relatiedag. Zo hebben wij een relatiedag voor Franse gasten verzorgd in Rembrandt Kitchen & Bar in Amsterdam, Taiwanezen op tour door Nederland tijdens hun bezoek aan de Keukenhof of een Mexicaans bedrijfsfeest in het Scheepvaartmuseum. Maar ook in zorghuizen tijdens Hollandse Feestweken.

De assistenten zijn ook verkleed en wel in Dienstmeiden kostuum nagemaakt naar 1900/1920 model.

Volendamse Fotoshoot © www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto © www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse en Oud Hollandse Fotoshoot © www.oudhollandsentertainment.nl Dressing up in Old Dutch costumes in kostuum © www.oudhollandsentertainment.nl

Fotokader

Rond de foto's komt een kader te staan. De fotografe maakt graag 2 voorbeelden naar aanleiding van uw feestuitnodiging, website, bedrijfslogo of passend bij uw thema.

Inhuren

€ 995,- Inclusief 4 uur fotograaf + 2 assistenten, 200 foto's, 15 a 20 kostuums, kader maken en uitprinten. Exclusief reiskosten en 21% BTW.

Meer dan 200 foto's? Dan betaald u € 1,10 exclusief 21% BTW per extra uitgeprinte foto.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Deze fotoshoot is bedoeld voor binnen. Buiten kan alleen als het gegarandeerd wind- en regenvrij is.hoek
hoek
hoek

Foto's

hoek
Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse en Volendamse Fotoshoot © www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums © www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot © www.oudhollandsentertainment.nl
Oud Hollandse Fotoshoot blauw achtergrond doek © www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto © www.oudhollandsentertainment.nl Hollandse Fotoshoot in kostuums op de foto © www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse en Oud Hollandse Fotoshoot © www.oudhollandsentertainment.nl
Volendamse Klederdracht Fotoshoot © www.oudhollandsentertainment.nl In Volendamse kostuums op de foto © www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Fotoshoot in kostuums op de foto © www.oudhollandsentertainment.nl

Deze foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden voor publicatie.Opstelling op uw locatie

Iedere locatie is anders, wij passen ons aan aan de beschikbare ruimte. Graag vragen wij een minimale ruimte van 5 x 4 meter.
Heeft u zelf een mooie achtergrond dan mag dat natuurlijk ook.

Volendamse Fotoshoot bij u op locatie www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot inclusief studiolampen www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot met diverse accessoires www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot www.oudhollandsentertainment.nlhoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

Zorginstelling Wormerveer:

"Ik zag dit al een jaar geleden op jullie website en we hadden toen net de Hollandse Feestweek achter de rug. Maar ik vond dit zo leuk en dus hebben wij dit bewaard voor dit jaar. Er stonden rijen van bewoners om op de foto te mogen in klederdracht. Ze vertrokken allemaal met een big smile op hun gezicht en een uitgeprinte foto. Alleen maar goede reacties ontvangen. Er werd door de assistenten en de fotografe hard gewerkt. Hartelijk dank, het was erg leuk. "

Royal Brinkman:

"Het loopt goed, hele rijen. Super leuk. Jullie werken hard, geen tijd om te drinken. Bedankt voor de foto’s! We hebben ervan genoten. 😊"

International Incentive:

In Chateau Neercanne. "This is amazing. After 4 days spending in The Netherlands this endparty with dressing up is fantastic."

Incentive Strandpaviljoen Noordwijk:

"Super bedankt. Leuk dat de assistenten in kostuum meehielpen met gasten verwelkomen, niet gepland maar wel erg spontaan en gewaardeerd. De fotoshoot kwam wat laat op gang bij de gasten, maar daarna werd het toch heel erg druk."

Zorginstelling Vismarkt Gouda:

"Zeer geslaagd! Er was heel veel animo voor! Bewoners en medewerkers stonden in de rij te wachten. Leuke herinnering voor een geslaagde feestdag. Communicatie verliep heel goed. Kreeg snel antwoord telkens en hulp met het ontwerpen van de flyer. Een 10!"

Pensioen Dienstverlener:

"Nogmaals dank voor de geleverde diensten gisteren, het is in zeer goede smaak gevallen, men was heel enthousiast."

Event met gasten uit Frankrijk:

"Thank you so much for this wonderfull evening. The meaning was to loosen up the guests and you did that."

Zorginstelling met Volendammer dag:

"Wat hebben we gelachen. Zo leuk om te zien hoe actief de ouderen waren en in de rij gingen zitten. Bedankt voor jullie rust en geduld met iedereen. De foto is een leuke herinnering aan onze Volendammer dag. Hun kinderen zullen verbaasd zijn en leuk vinden dat hun vader of moeder dat toch nog een keer mogen meemaken."

Event met gasten uit Hongkong:

"Was erg leuk jullie er bij te hebben, Professioneel opgepakt en voor herhaling vatbaar". Lees hier het blog van onze medewerkster.

Event met gasten uit Taiwan:

In de Keukenhof: "Thumbs up for the hard working ladies. In a short time over 80 guests on the photo and they kept laughing and use sign language. Non of the guests spoke good English. We loved it. Everyone got a big photo at the end."hoek
hoek
hoek

Video

hoek

Voor 170 Taiwanezen in de Keukenhof

Voor de jaarlijkse party voor een schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Op zoek naar een fotoshoot met een Nostalgische Fotograaf, decor en kleine accessoires? Klik dan hier.hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023