Oud Hollands Entertainment
hoek

Volendamse/ Oud Hollandse Fotoshoot

hoek

Onze Fotografe en haar assistenten zorgen dat uw gasten omgetoverd worden in Volendamse en Oud Hollandse kostuums.
De Volendamse Klederdracht wordt al gedragen sinds begin 1800. De Oud Hollandse kostuums die wij meenemen zijn vanaf eind 1800 tot ongeveer 1930 Ciske de Rat stijl. In een antieke koffer liggen allemaal bijpassende hoeden, mutsen en sjaaltjes met klompjes, maar ook tabakspijpjes en haring happen.

Tevens vindt u als accessoires klompen, mand, zonnebloemen en nep kazen. Aansluitend volgt een professionele digitale foto in een soort studio met studiolampen en blauw glinsterend achtergrond doek. Inclusief 200 foto's direct uitgeprint.

Perfect voor bedrijfsfeest, tijdens een diner of relatiedag. Zo hebben wij een relatiedag voor Franse gasten verzorgt in Rembrandt Kitchen & Bar in Amsterdam, Taiwanezen op tour door Nederland tijdens hun bezoek aan de Keukenhof of een Mexicaans bedrijfsfeest in het Scheepvaartmuseum.

Volendam Photoshoot www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl Volendam Photoshoot dressing up in kostuum www.oudhollandsentertainment.nl Dressing up in Old Dutch costumes in kostuum www.oudhollandsentertainment.nl

Rond de foto's komt een kader te staan. De fotografe maakt graag 2 voorbeelden naar aanleiding van uw feestuitnodiging, website, bedrijfslogo of passend bij uw thema.

€ 995,-
Inclusief 4 uur fotograaf + 2 assistenten, 200 foto's, 15 a 20 kostuums, kader maken en uitprinten. Exclusief reiskosten en 21% BTW.

Meer dan 200 foto's? Dan betaald u € 1,10 per extra uitgeprinte foto.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Foto's

hoek
Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot www.oudhollandsentertainment.nl
Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl Volendamse Fotoshoot in kostuums op de foto www.oudhollandsentertainment.nl

Deze foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden voor publicatie.hoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

Zorginstelling Vismarkt Gouda:

"Zeer geslaagd! Er was heel veel animo voor! Bewoners en medewerkers stonden in de rij te wachten. Leuke herinnering voor een geslaagde feestdag. Communicatie verliep heel goed. Kreeg snel antwoord telkens en hulp met het ontwerpen van de flyer. Een 10!"

Pensioen Dienstverlener:

"Nogmaals dank voor de geleverde diensten gisteren, het is in zeer goede smaak gevallen, men was heel enthousiast."

Event met gasten uit Frankrijk:

"Thank you so much for this wonderfull evening. The meaning was to loosen up the guests and you did that."

Event met gasten uit Hongkong:

"Was erg leuk jullie er bij te hebben, Professioneel opgepakt en voor herhaling vatbaar". Lees hier het blog van onze medewerkster.

Event met gasten uit Taiwan:

In de Keukenhof: "Thumbs up for the hard working ladies. In a short time over 80 guests on the photo and they kept laughing and use sign language. Non of the guests spoke good English. We loved it. Everyone got a big photo at the end."hoek
hoek
hoek

Video's

hoek

Op zoek naar een fotoshoot met een Nostalgische Fotograaf, decor en kleine accessoires? Klik dan hier.hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2018