Oud Hollands Entertainment
hoek

Muzikale Herauten

hoek

De heraut zal, al dan niet met zijn persevant (leerling), de belangrijke taak van uw presentatie aankondiging op zich nemen.
Muzikaal kondigen zij, aan of af, uw boodschap. Maar ook lopen zij rond om de Middeleeuwse sfeer te geven van de toernooien, oorlogen en tijdens Koninklijke plechtigheden.

Geschiedenis: Vanaf het begin van de 13e eeuw kondigden zij de deelnemers ervan aan en verklaarden de wapens als boodschapper en ceremoniemeester. Een belangrijk deel van dat proces was het bekendmaken van de identiteit van de deelnemers.

Uw evenement krijgt met hen een beetje meer sjeu (Frans voor aardigheid/ kleur aan de zaak) of joie de vivre (Frans voor levensgenot).

Graag maken wij een offerte op maat. De trompetist kan solo, of als duo met gitaarspeler of 2e trompetist.

Muzikale heraut huren © www.oudhollandsentertainment.nl Heuraten duo huren © www.oudhollandsentertainment.nl Heraut trompettisten © www.oudhollandsentertainment.nl

De muzikale Herauten boeken? Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Ander entertainment

hoek

Stadsomroeper

Liever een presentator of aankondiger zonder de muziek? Dan is de Stadsomroeper een idee.

Frans thema

Herauten zijn vanaf de 12e eeuw terug te vinden in de boeken bij een veldslag in Normandie, Frankrijk. Al gauw waren ze ook in de Hollandse provincies te vinden. Bij de inhuldiging van koningin Beatrix in 1980 waren er herauten die de inhuldiging van de vorstin symbolisch verkondigden aan het op de Dam verzamelde volk.

Op Frans: Moulin Rouge/ Montmartre thema (externe website van moederbedrijf Fun & Party Match vindt u meer entertainment in het Franse thema. Begeef u in romantisch en nachtelijk Parijs met kunstenaars uit Montmarte en Moulin Rouge als Le Centre van de vrijheid van de kunst.

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023