Oud Hollands Entertainment
hoek

Maritiem Duo

hoek

In alle havens - waar ze voor anker gingen, hebben ze de beste muziek geselecteerd om deze op te nemen in hun repertoire. Met veel gevoel brengen ze Goud van Oud, Zuiderzeeballades, Tango's, Musettes, Java's, Tarantella's, Shanti's, Cabaretesk, Nederpop, drinkliederen en aanverwant Nederlands werk.

Als de muziek van eigen bodem komt, dan zijn deze zeebonken werkelijk in hun sas. Met overgave zingen "de beste stuurlui" liederen vol passie, hartstocht, doodslag en overspel, veelal voorzien van een diepzinnige moraal en een pakkend refrein.

Het gezang wordt ondersteund door prachtig accordeonspel en ritmische gitaarklanken. Dit gelouterd tweetal met sterke zeebenen brengt uw gezelschap door storm en wind in veilige haven. Naast hun zeemansoutfit vinden zij het ook leuk om zich te verkleden. U mag dan denken aan Charles Dickens, middeleeuws, zigeuner, hippie, noem maar op!

De Beste Stuurlui, als u de juiste koers wilt varen!

De Beste Stuurlui muziekduo www.oudhollandsentertainment.ml Een maritiem duo boek je bij www.oudhollandsentertainment.nl Zeeman muzikanten www.oudhollandsentertainment.nl

€ 795,- 4 uur. Exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek
hoek

Filmpje

hoek

hoek
hoek
hoek

De Vrolijke Matrozen

hoek

Drie stoere zeebonken laten u van muzikale uitspattingen genieten die ze leerden op de grote vaart. Geen van de zeven wereldzeeën die ze bevaren gaat ze te hoog. Aan lager wal of het schip in, deze vrolijke matrozen gaan voor uw gezelschap maar al te graag voor anker!

De Beste Stuurlui muziekduo De Beste Stuurlui muziekduo

€ 995,- 2 x 40 minuten.
€ 1.125,- 3 x 40 minuten.
€ 1.350,- 4 x 40 minuten. Exclusief reiskosten en 6% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match
Coded by NT webdesign / 2018