Oud Hollands Entertainment
hoek

Boogschieten

hoek

Terug naar het oergevoel. Breng de schutter in u naar boven, richt uw boog en schiet de pijl in het doel.
U kunt kiezen uit 2 soorten boogschieten:
- Kruisboog
- Handboog (longbow)

We nemen mee: per baan 1 boog, pijlen, rieten doel, standaard voor het doel (ooghoogte), vangnet voor afvallende pijlen, statieven en grondankers.

In principe kunnen wij dit overal voor u plaatsen. Onze voorkeur gaat echter uit naar een grasveld/ open ruimte van ca 10 bij 5 meter.
Waarbij het liefst aan de achterkant en zijkant niet gelopen wordt.

Bij elke baan staat 1 begeleider in thema-kleding. U kunt kiezen uit Middeleeuws, Robin hood of Oud Hollands.

Combineer Booschieten met de animatie act Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina. Een mobiele act met bolderkar vol Middeleeuwse artikelen.

Boogschieten workshop inhuren © www.oudhollandsentertainment.nl leren boogschieten © www.oudhollandsentertainment.nl Workshop boogschieten © www.oudhollandsentertainment Boogschieten, schutter © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 575,- 1 baan, 1 persoon
€ 875,- 2 banen, 2 personen
Exclusief reiskosten en BTW.

Houdt er rekening mee dat er altijd lange rijen zullen staan, wanneer uw event druk bezorgd wordt. Raadzaam is dan ook 2 banen.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

Referentie Boogschieten, Oud Hollandse Spelen, Ganzenhoedster en Oude Ambachten

Buitenplaats/ Kasteel te Ridderkerk:
"De Ganzen waren de toppers van de dag met 12 stuks. Allemaal aardige vriendelijke mensen. Het is geweldig gegaan, kan niet anders zeggen, geen enkele negatieve klank. Het was druk, hele rijen bij de kassa en bij het Boogschieten, de begeleider heeft geen pauze genomen. We wilden een goede gemoedelijke sfeer creëren en dat is gelukt. Bedankt voor het bureau en alle medewerkers. Graag tot volgend jaar."

Referentie Dag van het Kasteel

Kasteel Poelgeest in Oegstgeest:
"Het was een geslaagde dag, ondanks het weer. Ik heb de boogschieter in actie gezien, helaas niet kunnen spreken, want hij heeft de hele dag aanloop gehad. Hij was drijfnat omdat hij maar door ging in de regen. Nogmaals dank en bij een volgende keer neem ik direct contact op :) "

Boogschieten workshop inhuren © www.oudhollandsentertainment.nl Boogschieten Dag van Het Kasteel © www.oudhollandsentertainment.nlOp zoek naar meer of ander Middeleeuws entertainment?
Kijk dan eens op Middeleeuwse Ambachten, muziek van de Muzikale Nar met zijn toeters en bellen, of avontuurlijke acts zoals een Vuurspuwer en een spannende Fakirshow.

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023