Oud Hollands Entertainment
hoek

Referenties

hoek

Kaasmeisjes, Schoenpoetser Rembrandt van Gein, Poffertjeskraam en Haringkar

In het kader van de manifestatie 'Zorg voor Elkaar' van Cordaan vond in Woonzorgcentrum d'Oude Raai in Amsterdam op zaterdag 15 oktober een buurtfestijn plaats.
We hebben niet lang hoeven nadenken wat voor soort feest het moest worden, we kennen de smaak van onze bewoners, Oudhollands dat zou de rode draad worden. En zo kwamen we terecht bij www.OudHollandsEntertainment.nl.

Uit een scala aan Oudhollandse taferelen, kozen we voor de kaasmeisjes, de schoenpoetser, de karikatuurschilder, de poffertjeskraam en niet te vergeten de haringkar.
Ons restaurant Brasserie Bol werd omgetoverd tot een echte Oudhollandse markt en daarbij mocht de rommelmarkt natuurlijk niet ontbreken.
Brasserie Bol begon al snel vol te lopen en ook de Oudhollands genodigden maakten hun entree: Rembrandt van Gein de karikatuurschilder, Boris de Schoenpoetser, Ilse en Ilse de kaasmeisjes, het vissersechtpaar met hun prachtige nostalgische haringkar en een echte poffertjeskraam.

Bewoners en bezoekers kwamen ogen en oren te kort om alle feestelijkheden te ervaren. Het zag er allemaal ook zo geweldig en professioneel uit!!!
Rembrandt en Boris zaten inmiddels niet verlegen om klandizie, glanzend gepoetste schoenen en een komisch portret van jezelf, dat laat je toch niet lopen. Het liep storm in het hoekje bij de heren. Met de consumptiebonnen kon iedereen gratis genieten van heerlijke haring en poffertjes en er kwamen nog super lekkere broodjes uit onze eigen keuken.

Het was een super topfeest, herinneringen van vroeger, ontmoetingen tussen oude bekenden, dat alles samen heeft deze dag tot een onvergetelijke dag gemaakt!
Oud Hollands Entertainment heeft aan deze dag een heel grote bijdrage geleverd en namens bewoners en buurtbewoners hierbij onze dank!!!Poffertjeskraam

Bedrijfsfeest 2000 personen: "Ik kan wel zeggen dat het een geslaagd evenement was. De bezoekers waren erg enthousiast. De poffertjeskraam was een prima toevoeging aan het geheel. De bakkers hebben het mooi druk gehad. Ik heb zelf ook wat poffertjes gegeten en ze waren erg lekker! De communicatie met de bakkers verliep soepel en ze waren netjes op tijd met alles. Al met al kan ik tevreden terugkijken op deze dag. En mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben dan weet ik jullie te vinden."

hoek
hoek
hoek
hoek

Nostalgische Reuzenrad en Draaimolen

Rosada Fashion Outlet:
"Wij waren blij met jullie als toevoeging voor het feestje in ons centrum; mooie attracties en het zorgt voor beleving bij onze bezoekers.
We hebben leuke foto's voorbij zien komen en gratis ritjes zijn voor de kids natuurlijk altijd leuk!
Wij vonden we het erg leuk jullie hier aanwezig te hebben gehad. Wie weet voor herhaling vatbaar bij een volgend event in ons Centre, jullie passen goed in onze uitstraling!"

hoek
hoek
hoek
hoek

Volendamse Fotoshoot

Pensioen Dienstverlener:
"Nogmaals dank voor de geleverde diensten gisteren, het is in zeer goede smaak gevallen, men was heel enthousiast."

Event met gasten uit Frankrijk:
"Thank you so much for this wonderfull evening. The meaning was to loosen up the guests and you did that."

Event met gasten uit Taiwan:
In de Keukenhof: "Thumbs up for the hard working ladies. In a short time over 80 guests on the photo and they kept laughing and use sign language. Non of the guests spoke good English. We loved it. Everyone got a big photo at the end."

Event met gasten uit Hongkong:
"Was erg leuk jullie er bij te hebben, Professioneel opgepakt en voor herhaling vatbaar". Lees hier het blog van onze medewerkster.

Fotoshoot omgetoverd tot Leger Fotografie
Decor, leger kleding, fotograaf en foto's direct uitprinten verzorgd in Nationaal Militair Museum te Soest: "We hebben een onvergetelijke jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehad! En gelukkig is dat door jullie vast gelegd! Ik wil jullie erg bedanken voor de goeie service! En wie weet tot ooit".

hoek
hoek
hoek
hoek

Oud Hollandse Snoepkraam

Hollandse Markt Verzorginstelling: "Bij deze onze waardering voor jullie service. De snoepkraam heeft een uitgebreid assortiment en is gezellig gedecoreerd. Mensen waren enthousiast. Het snoep maar ook de dames riepen leuke herinneringen op."

Haringkar

Van der Valk Hotel Antwerpen: "Het was echt te gek! En het zal niet de laatste keer zijn dat we met elkaar hebben samengewerkt."

hoek
hoek
hoek
hoek

Straattheater

2 Schoenpoetsers, Draaiorgelnostalgie, Accordeonist: "Het was helemaal top. Ze deden het allemaal heel erg leuk. Paste perfect."
Na de eerste boeking zijn zij nog 3 keer terug gevraagd voor 175 jaar Spoor. "Het was een fantastische sfeer. Erg leuk weer! Dank ook aan jou (kantoor) voor het snelle werk!"

Toon Polygoon

Museumnacht Verzetsmuseum Amsterdam:
"Wat leuk, dat filmpje! (Zie pagina) Ik zal het naar alle medewerkers doorsturen. We hebben zeer genoten van Toon, het was voor ons echt een schot in de roos. En wat een leuke gast! Het was een groot succes. Dank en tot een volgende keer!"

Prive feest 50e verjaardag:
"Het was zeker een geslaagd feestje mede door Toon, die er de juiste draai aan gaf! Ik heb hem die avond zelf niet meer kunnen bedanken maar hopelijk kunnen jullie mijn dank door geven. Ook de andere gasten vonden het erg leuk. Bedankt."

hoek
hoek
hoek
hoek

Stadsomroeper

"Wij hebben Hans ingezet als stadsomroeper voor het communiceren van een nieuw netwerk. Dit heeft hij geweldig gedaan! Hij kreeg heel de zaal (bestuurders, ambtenaren, ondernemers) mee op zijn eigen ludieke wijze. We hadden het ons beter niet kunnen wensen. Verder was Hans in het voortraject (bij de briefing) heel erg pro-actief door met ideeën te komen en te zorgen voor attributen (perkamentrol en houder), waardoor zijn rol geloofwaardig werd. Wij waren heel erg tevreden!"

Omroeper verkleed als Kerstman: "Hans is een Topper!!!"

200 jaar Prinsjesdag, onderdeel 200 jaar Koninkrijk. "Bedankt. We kijken terug op 2 geslaagde dagen!"

hoek
hoek
hoek
hoek

Oude Ambachten

Gouda Kaasmarkt: "Wij vonden het een prachtige aanvulling op de al staande kramen. En volgens mij hebben toeristen het ook heel erg gewaardeerd. Voor jullie medewerking dit jaar heel erg veel dank. Met de toevoeging graag dat ik het ook heel gezellig vond met hen!"

"Het was een geslaagde dag! Ook mede dankzij jullie invulling met kramen."

Kaeskoppenstad: "Wij van de organisatie willen iedereen onwijs bedanken voor zijn inzet tijdens, vooraf en na afloop van Kaeskopppenstad. Er is ontzettend hard gewerkt in de catering, de figuranten zagen er prachtig uit dankzij ons schminckteam, de kleding was top (met veel nieuwe kostuums!), het spel van de figuranten was bijzonder goed. En zo kunnen we wel doorgaan..! Er zijn zoveel verhalen te vertellen. Iedereen heeft zich onwijs ingezet en dit collectief heeft voor het prachtige evenement Kaeskoppenstad gezorgd! Namens de organisatie nogmaals onze grootse dank!"

Havenfeesten Lage Zwaluwe: "Wij hebben een geslaagd evenement achter de rug. Dit mede dankzij jullie. Het weer zat mee, en uiteindelijk was iedereen blij. Op naar volgend jaar. Wie weet kunnen we elkaar weer helpen."

Koningsdag Pijnacker: "Complimenten voor de Oude Ambachten. Leuke kramen, gepassioneerde mensen. Veel aandacht."

Gemeentemuseum Assen: "We hebben in het geheel een goede Open Monumenten Dag gehad, waarbij de ambachten zeker een aanvulling waren op het totaal. De publiekswaardering was ook goed. In het geheel zijn we dus tevreden met de manier waarop de ambachtslieden zich hebben gepresenteerd. Men was keurig op tijd aanwezig, men was zeer meewerkend, en ik heb geen wanklank gehoord."

Leger des Heils: "Het was voor de bewoners een fijne dag, er waren een paar bewoners die echt diep interesse hadden in de oude ambachten. Ze zien de bewoners genieten van de dag en dat deed hun goed. Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer."

Verzorgingshuis Vlaardingen: "Het is erg leuk geweest. De bewoners hebben genoten. De mevrouw en meneer van de Schapenkaas achter de kraam waren erg aardig en lief!"

Bernardusfeest: "Zaterdag was, ondanks de sombere vooruitzichten voor het weer, toch een leuke en geslaagde dag. Het is eigenlijk de hele middag droog gebleven. We zijn bijzonder tevreden over de ambachten, ze hebben het allemaal goed gedaan en de bezoekers waren vol lof over de deelnemers. Tot volgend jaar."

Food & Green Markt: "We waren tevreden over de aanwezigheid en het was zeker geslaagd."

hoek
hoek
hoek
hoek

Scheersalon, Klompenatelier, Oud Hollandse Spelen, Scheersalon, Snoepkraam, Volendamse Fotoshoot en diverse kleine losse attracties.

"1.750 gasten entertainen is niet niks. Het beviel ons zo goed. Dit jaar boeken wij jullie weer." Dit jaar werden het 2.250 gasten (in een ander thema).

Oud Hollandse Spelen

"Spelen zien er netjes uit. Leuke, spontane begeleiding die onze ouwetje goed assisteerden."

hoek
hoek
hoek
hoek

Kaas & Jenever Proeverij

1. In april en mei 2013 hebben wij diverse avonden mogen verzorgen voor Amerikanen en Engels op Nederlandse rivier cruiseschepen. Lees hier het blog van onze medewerker.
2. Kaas Proeverij met begeleiders in Volendams kostuum voor een Indiaas verlovingsfeest:
"The guests had a brilliant time last week and we were very happy with the cheese ladies - will be sure to use them again, the spicy ones did indeed go down well with the public that was there."

hoek
hoek
hoek
hoek

Nostalgische Fotograaf

1. Met achtergrond decor en oude fiets met mand: "Dank je wel voor het verzenden van de foto's. Het event was een groot succes, dank jullie wel!"
2. Klant België: "Uitstekend optreden, perfect omgegaan met publiek en bosrijke omgeving. Bureau heeft een ruim aanbod. Een 9!

hoek
hoek
hoek
hoek

Bedrijfsfeest

"Ontzettend bedankt voor het toesturen van de foto's. Ik wil je graag ook bij deze bedanken voor het ontzettend leuke en vooral geslaagde entertainment. In Volendamse en Oud Hollandse stijl. De reacties waren erg positief. Ik hoop snel weer bij jullie terug te komen voor weer een leuk evenement. Tot snel!"

Kastanjepoffer

Bedrijfs Kerstmarkt: "Het was zeker een geslaagd evenement! Bedankt voor de foto's. Wij vonden de Kastanjepoffer een leuke toevoeging aan het evenement en zo heeft de klant het ook ervaren."

Winterfair Tuincentrum: "Waarschijnlijk heb je al meegekregen dat de avond een succes was ;-) Het was zo een succes dat wij allemaal aanvragen van klanten krijgen of de worstenmaker en Kastanjepoffer nog een keer komen."

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match
Coded by NT webdesign / 2018