Oud Hollands Entertainment
hoek

Referenties

hoek

Op deze pagina vindt u allerlei klantervaringen. Op de pagina's van het entertainment vindt u soms nog meer.Volendamse Fotoshoot

International Incentive in Chateau Neercanne:
"This is amazing. After 4 days spending in The Netherlands this endparty with dressing up is fantastic."

Zorginstelling Vismarkt Gouda:
"Zeer geslaagd! Er was heel veel animo voor! Bewoners en medewerkers stonden in de rij te wachten. Leuke herinnering voor een geslaagde feestdag. Communicatie verliep heel goed. Kreeg snel antwoord telkens en hulp met het ontwerpen van de flyer. Een 10!"

Pensioen Dienstverlener:
"Nogmaals dank voor de geleverde diensten gisteren, het is in zeer goede smaak gevallen, men was heel enthousiast."

Event met gasten uit Frankrijk:
"Thank you so much for this wonderfull evening. The meaning was to loosen up the guests and you did that."

Event met gasten uit Taiwan:
In de Keukenhof: "Thumbs up for the hard working ladies. In a short time over 80 guests on the photo and they kept laughing and use sign language. Non of the guests spoke good English. We loved it. Everyone got a big photo at the end."

Zorginstelling met Volendammer dag:
"Wat hebben we gelachen. Zo leuk om te zien hoe actief de ouderen waren en in de rij gingen zitten. Bedankt voor jullie rust en geduld met iedereen. De foto is een leuke herinnering aan onze Volendammer dag. Hun kinderen zullen verbaasd zijn en leuk vinden dat hun vader of moeder dat toch nog een keer mogen meemaken."

Event met gasten uit Hongkong:
"Was erg leuk jullie er bij te hebben, Professioneel opgepakt en voor herhaling vatbaar". Lees hier het blog van onze medewerkster.

Fotoshoot omgetoverd tot Leger Fotografie:
Decor, leger kleding, fotograaf en foto's direct uitprinten verzorgd in Nationaal Militair Museum te Soest: "We hebben een onvergetelijke jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehad! En gelukkig is dat door jullie vast gelegd! Ik wil jullie erg bedanken voor de goeie service! En wie weet tot ooit".hoek
hoek
hoek
hoek


Kwakzalver Dr. Wilson, Rembrandt van Gein, Nostalgische Fotograaf, Scheersalon Middeleeuwse Waarzegster, Troubadour

750 Jaar Steenbergen gecombineerd met Vestingweekend:
"We hebben een fantastisch vestingfeest in Steenbergen achter de rug. Mede dankzij jullie inzet is deze dag nu al een van de hoogtepunten van het jubileumjaar zijn. Het motto van het Jubileumjaar luidt ' Samen maken we geschiedenis' en dat is dit weekend wel gebleken! Bezoekers, deelnemers en alle vrijwilligers en organisaties hebben genoten. Nogmaals dank en vast tot een volgende keer!"

hoek
hoek
hoek
hoek


Ganzenhoedster, Draaiorgel, Klabak en Oud Hollandse Snoepkraam

Dahlia Dagen Voorthuizen:
"1 van de ganzen wilde niet mee lopen en moest achter blijven, daardoor waren we iets later bij de school voor de aftrap. Maar wat was het grappig. De Vogelverschrikker die er bij was deed het heel erg leuk. De Draaiorgelman is een vrolijke man die veel heeft staan draaien. De Klabak is geniaal. Ik heb alleen maar goede verhalen gehoord en er werd veel gelachen. Het begon op zaterdag even stroef omdat we geen kraam voor de snoepkraam hadden klaar staan, zoals we inderdaad wel besproken hadden. Bedankt voor jullie geduld daarvoor, maar wat een opkomst daarna. We hadden 300 zakjes afgekocht voor kinderen die op vrijdag meededen met het bloemen insteken van de mozaieken. Leuke interactie tussen Klabak en de Snoepvrouwtjes. Zij deelden nep-geld uit aan kinderen zodat ze de Klabak konden omkopen."

Ganzenhoedster opening bedrijfspand: "Het was een leuke aanvulling op onze opening. De hilariteit dat de ganzen naar binnen gingen en later voor de kinderen nog te bewonderen waren was erg leuk. Vriendelijke mensen, en goed luisterende ganzen."hoek
hoek
hoek
hoek


Vlooiencircus

Historische Doe Dag Zusterplein bij Slot Zeist:
"Van tevoren dacht ik wat een fors bedrag, maar het is het dubbel en dwars waard. Al die uren aan op- en afbouw en wat een energie in de shows. Het was echt ontzettend lachen. Publiek komt met glimlach en leuk gevoel weer naar buiten."hoek
hoek
hoek
hoek


Delftsblauw Tegeltjes Beschilderen Workshop

Bavaria 300 years anniversary Party:
"Via deze weg willen we jullie, Oud Hollands Entertainment, nogmaals bedanken voor jullie inzet en samenwerking! Gelukkig hebben we ondanks het weer, toch een mooi plekje voor jullie kunnen vinden! Iedereen heeft zijn/haar Rembrandt van Gein tekening of Delftsblauw tegeltje mee het vliegtuig in genomen! Het is een onvergetelijke dag geworden op de Brouwerij, ook Bavaria was erg enthousiast! Hopelijk hebben jullie er ook van genoten en zien we elkaar in de toekomst zeker nog een keer!"

Zorginstelling:
"Super leuk! Iedereen had leuke creatie tegeltjes gemaakt. Leuk dat jullie in passende klederdracht jurken waren. Dat gaf ons ook de doorslag om het op onze locatie te boeken."

Congres:
"Ik kom helemaal tot mijzelf, echt even een rustmomentje tijdens zo'n druk congres (1800 personen). Jullie zien er prachtig uit, hartstikke leuk om te doen, telkens druk bij jullie. Valt niet mee, maar wel erg leuk."

Burchtfeesten Oostvoorne:
"Prima entertainment, ondanks het slechte weer waren de dames erg enthousiast! Heldere communicatie. We zullen jullie zeer zeker nog eens benaderen."

Bedrijfsfeest:
"Zo leuk! Volwassenen die creatief bezig zijn. Ik voelde me net een klein kind dat zat te kleuren. Heel erg bedankt, wat een leuke activiteit tijdens een Kerstfeest."hoek
hoek
hoek
hoek


Kinderboerderij

Referentie van ouders die dit schonken aan een zorginstelling
"Het weer zat helaas niet mee, maar ik denk dat het toch een geslaagde middag geweest is, de mensen hebben genoten!!! De punttent was een mooie uitkomst. Jullie medewerkers waren erg flexibel en dat was fijn. Veel dank en misschien tot een volgende keer."hoek
hoek
hoek
hoek


Kaasmeisjes, Schoenpoetser, Rembrandt van Gein, Poffertjeskraam en Haringkar

In het kader van de manifestatie 'Zorg voor Elkaar' van Cordaan vond in Woonzorgcentrum d'Oude Raai in Amsterdam op zaterdag 15 oktober een buurtfestijn plaats.
We hebben niet lang hoeven nadenken wat voor soort feest het moest worden, we kennen de smaak van onze bewoners, Oudhollands dat zou de rode draad worden. En zo kwamen we terecht bij www.OudHollandsEntertainment.nl.

Uit een scala aan Oudhollandse taferelen, kozen we voor de kaasmeisjes, de schoenpoetser, de karikatuurschilder, de poffertjeskraam en niet te vergeten de haringkar.
Ons restaurant Brasserie Bol werd omgetoverd tot een echte Oudhollandse markt en daarbij mocht de rommelmarkt natuurlijk niet ontbreken.
Brasserie Bol begon al snel vol te lopen en ook de Oudhollands genodigden maakten hun entree: Rembrandt van Gein de karikatuurschilder, Boris de Schoenpoetser, Ilse en Ilse de kaasmeisjes, het vissersechtpaar met hun prachtige nostalgische haringkar en een echte poffertjeskraam.

Bewoners en bezoekers kwamen ogen en oren te kort om alle feestelijkheden te ervaren. Het zag er allemaal ook zo geweldig en professioneel uit!!!
Rembrandt en Boris zaten inmiddels niet verlegen om klandizie, glanzend gepoetste schoenen en een komisch portret van jezelf, dat laat je toch niet lopen. Het liep storm in het hoekje bij de heren. Met de consumptiebonnen kon iedereen gratis genieten van heerlijke haring en poffertjes en er kwamen nog super lekkere broodjes uit onze eigen keuken.

Het was een super topfeest, herinneringen van vroeger, ontmoetingen tussen oude bekenden, dat alles samen heeft deze dag tot een onvergetelijke dag gemaakt!
Oud Hollands Entertainment heeft aan deze dag een heel grote bijdrage geleverd en namens bewoners en buurtbewoners hierbij onze dank!!!hoek
hoek
hoek
hoek


Poffertjeskraam

Bedrijfsfeest 2000 personen:
"Ik kan wel zeggen dat het een geslaagd evenement was. De bezoekers waren erg enthousiast. De poffertjeskraam was een prima toevoeging aan het geheel. De bakkers hebben het mooi druk gehad. Ik heb zelf ook wat poffertjes gegeten en ze waren erg lekker! De communicatie met de bakkers verliep soepel en ze waren netjes op tijd met alles. Al met al kan ik tevreden terugkijken op deze dag. En mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben dan weet ik jullie te vinden."

Open Dag Middelbare school: "Fantastisch! De poffertjes waren super vers en heerlijk bereid. De gastheer was echt gezellig en super vriendelijk. Makkelijk in de omgang en dacht goed mee. Niets was teveel!"hoek
hoek
hoek
hoek

Op de pagina's van het betreffende entertainment vindt u vaak nog meer referenties dan hier vermeld staan.

Boogschieten, Oud Hollandse Spelen, Ganzenhoedster en Oude Ambachten

Buitenplaats/ Kasteel te Ridderkerk:
"De Ganzen waren de toppers van de dag met 12 stuks. Allemaal aardige vriendelijke mensen. Het is geweldig gegaan, kan niet anders zeggen, geen enkele negatieve klank. Het was druk, hele rijen bij de kassa en bij het Boogschieten, begeleider heeft geen pauze genomen. We wilden een goede gemoedelijke sfeer creëren en dat is gelukt. Bedankt voor het bureau en alle medewerkers. Graag tot volgend jaar."hoek
hoek
hoek
hoek


Oud Hollandse Snoepkraam

Historische Vereniging Den Dolder:
"Het was als vanouds weer top geregeld en verzorgd. Wat waren de snoepjes lekker. Wij hebben de zakjes geschonken aan onze vrijwilligers. Wat een leuke reacties van oud én jong."

Hollandse Markt Verzorginstelling:
"Bij deze onze waardering voor jullie service. De snoepkraam heeft een uitgebreid assortiment en is gezellig gedecoreerd. Mensen waren enthousiast. Het snoep maar ook de dames riepen leuke herinneringen op."

Zorginstelling Hilversum:
"We willen langs deze weg de Snoepvrouwtjes in Dickens stijl en Dickens Draaiorgelman super bedanken voor hun inzet op onze kerstmarkt. Wat een geweldige aanvulling zijn ze geweest en onze bewoners en wij zelf hebben genoten van hun enthousiasme."

hoek
hoek
hoek
hoek

Haringkar

Bouwbedrijf/ Investeringsmaatschappij: "Zeer geslaagde middag. Communicatie verliep uitstekend. Uitstekende kwaliteit Haring en zeer goede klik met de personen van de haringkar."

Van Oord (Baggermaatschappij): "Het was echt heel erg goed! Samen met Draaiorgelnostalgie waren ze boven verwachting gezellig. De haring en broodjes zalm, garnalen en tonijn waren echt heel smakelijk. Heel hartelijk dank, kan niet anders zeggen."

Van der Valk Hotel Antwerpen: "Het was echt te gek! En het zal niet de laatste keer zijn dat we met elkaar hebben samengewerkt."

Bedrijfsfeest 700 personen Claus Event Center: "De Haringkar ziet er sfeervol uit. De haringen zelf waren zo weg. De begeleidster in klederdracht was heel vriendelijk en meegaand."

Bedrijfsfeest 4.000 personen in Werkspoorkathedraal: "Het was super om jullie er bij te hebben."hoek
hoek
hoek
hoek


Zorgcentra en Winkelcentra

Voor een uitgebreide lijst van verzorgd entertainment hebben wij een aparte pagina gemaakt.


hoek
hoek
hoek
hoek


Klompenatelier

Adventure bureau in het Openluchtmuseum Arnhem:
"1.750 gasten entertainen is niet niks. Het beviel ons zo goed. Dit jaar boeken wij jullie weer." Dit jaar werden het 2.250 gasten (in een ander thema).

Evenementenbureau Drachten:
"De begeleiders waren keurig op tijd aanwezig en hebben geheel zelfstandig alles opgebouwd. Het zag er keurig en passend binnen het thema uit. Het was leuk dat de begeleider van het Klompenatelier verkleed was. De begeleiders hadden een open houding, waren flexibel en nodigden mensen enthousiast uit. Mensen voelden zich welkom en hebben zich goed vermaakt. Beide activiteiten functioneerden zelfstandig, waardoor ik mijn handen vrij had voor andere organisatorische zaken."hoek
hoek
hoek
hoek


Straattheater

2 Schoenpoetsers, Draaiorgelnostalgie, Accordeonist: "Het was helemaal top. Ze deden het allemaal heel erg leuk. Paste perfect."
Na de eerste boeking zijn zij nog 3 keer terug gevraagd voor 175 jaar Spoor. "Het was een fantastische sfeer. Erg leuk weer! Dank ook aan jou (kantoor) voor het snelle werk!"

hoek
hoek
hoek
hoek


Stadsomroeper

"Wij hebben Hans ingezet als stadsomroeper voor het communiceren van een nieuw netwerk. Dit heeft hij geweldig gedaan! Hij kreeg heel de zaal (bestuurders, ambtenaren, ondernemers) mee op zijn eigen ludieke wijze. We hadden het ons beter niet kunnen wensen. Verder was Hans in het voortraject (bij de briefing) heel erg pro-actief door met ideeën te komen en te zorgen voor attributen (perkamentrol en houder), waardoor zijn rol geloofwaardig werd. Wij waren heel erg tevreden!"

Omroeper verkleed als Kerstman: "Hans is een Topper!!!"

200 jaar Prinsjesdag, onderdeel 200 jaar Koninkrijk. "Bedankt. We kijken terug op 2 geslaagde dagen!"hoek
hoek
hoek
hoek


Oude Ambachten

Gouda Kaasmarkt: "Wij vinden het ieder jaar weer een prachtige aanvulling op de al staande kramen. En volgens mij hebben toeristen het ook heel erg gewaardeerd. Voor jullie medewerking dit jaar heel erg veel dank. Met de toevoeging graag dat ik het ook heel gezellig vond met hen!"

300 jaar Molen Loosduinen: "Geweldig. Enthousiaste mensen die tijdig aanwezig waren en zich volgens ons ook prima vermaakt hebben! Op alle vlakken is de communicatie perfect verlopen. Een optimale dag mede door de inzet van onze vrijwilligers, jullie kandidaten oude ambachten, andere medewerkers (gasten) en het mooie weer!"

KNRM Lelystad/ Oldtimer Dag: "We hebben gisteren een mooie Historische Reddingbootdag gehad. De oude ambachten hebben daar zeker aan bijgedragen. Veel dank en tot een volgend jaar."

World Forum Den Haag: Klompenmaker (Grote Ambacht) en Draaiorgelnostalgie "Zeer bekwaam, vriendelijk en behulpzaam waren beide. Prima communicatie met entertainment en kantoor. Geen onvertogen woord, super bedankt voor uw bezoek. Een 10!"

Boerenmarkten Losser: "Alles was naar wens. Jullie bedankt voor de toegevoegde waarde aan onze markten."

Opening Vlietkade Franeker: "Was een zeer geslaagde dag met prettige mensen om ons heen. Contact liep supergoed en duidelijk via de mail."

Keukenhof: "We waren erg tevreden met de goede inzet van de ambachtslieden. Het was erg druk".

De Miljoenenlijn: "Het was een geslaagd evenement met veel positieve reacties. De communicatie was prima, wij werken al jaren graag met Fun & Party Match/ Oud Hollands Entertainment. Onze doelstellingen zijn meer dan perfect bereikt."

Zorgcentrum Laren: Mandenmaker met op maat gemaakte mandjes: "Mooi uitgestald zat meneer er midden tussen: prachtig om te zien! Meneer maakte echt contact met de bewoners, maakte zelfs nog houten bloemetjes voor hen! Hij wilde uitleg geven en liet de technieken zien! Zeker, dit was wat we er ons van voorstelden."

"Het was een geslaagde dag! Ook mede dankzij jullie invulling met kramen."

Kaeskoppenstad: "Wij van de organisatie willen iedereen onwijs bedanken voor zijn inzet tijdens, vooraf en na afloop van Kaeskopppenstad. Er is ontzettend hard gewerkt in de catering, de figuranten zagen er prachtig uit dankzij ons schminckteam, de kleding was top (met veel nieuwe kostuums!), het spel van de figuranten was bijzonder goed. En zo kunnen we wel doorgaan..! Er zijn zoveel verhalen te vertellen. Iedereen heeft zich onwijs ingezet en dit collectief heeft voor het prachtige evenement Kaeskoppenstad gezorgd! Namens de organisatie nogmaals onze grootse dank!"

Havenfeesten Lage Zwaluwe: "Wij hebben een geslaagd evenement achter de rug. Dit mede dankzij jullie. Het weer zat mee, en uiteindelijk was iedereen blij. Op naar volgend jaar. Wie weet kunnen we elkaar weer helpen."

Koningsdag Pijnacker: "Complimenten voor de Oude Ambachten. Leuke kramen, gepassioneerde mensen. Veel aandacht."

Zorgcentrum: "Het was een zeer geslaagde middag, de ambachtslieden waren zeer behulpzaam en lieten goed zien wat ze deden, zeker voor herhaling vatbaar. Duidelijke communicatie, vlotte beantwoording van emails altijd erg fijn als dat gebeurd. Inhuur was dubbel en dwars waard, we hadden een gezellige middag met elkaar."

Gemeentemuseum Assen: "We hebben in het geheel een goede Open Monumenten Dag gehad, waarbij de ambachten zeker een aanvulling waren op het totaal. De publiekswaardering was ook goed. In het geheel zijn we dus tevreden met de manier waarop de ambachtslieden zich hebben gepresenteerd. Men was keurig op tijd aanwezig, men was zeer meewerkend, en ik heb geen wanklank gehoord."

Leger des Heils: "Het was voor de bewoners een fijne dag, er waren een paar bewoners die echt diep interesse hadden in de oude ambachten. Ze zien de bewoners genieten van de dag en dat deed hun goed. Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer."

Bernardusfeest: "Zaterdag was, ondanks de sombere vooruitzichten voor het weer, toch een leuke en geslaagde dag. Het is eigenlijk de hele middag droog gebleven. We zijn bijzonder tevreden over de ambachten, ze hebben het allemaal goed gedaan en de bezoekers waren vol lof over de deelnemers. Tot volgend jaar."

Food & Green Markt: "We waren tevreden over de aanwezigheid en het was zeker geslaagd."

Mosterdmaken Workshop Familiedag: "Het was zeer leuk en leerzaam. De communicatie was erg goed. Een 9 voor het entertainment en jullie kantoor!".hoek
hoek
hoek
hoek


Scheersalon, Klompenatelier, Oud Hollandse Spelen, Scheersalon, Snoepkraam, Volendamse Fotoshoot en diverse kleine losse attracties.

"1.750 gasten entertainen is niet niks. Het beviel ons zo goed. Dit jaar boeken wij jullie weer." Dit jaar werden het 2.250 gasten (in een ander thema).

Scheersalon voor een zorghuis

"Het was ongelooflijk leuk, gezellig en zeer zeker een succes! De mannen hebben genoten en de (organisatie)meiden vonden het reuze gezellig. Volgende keer dubbelop! Want we moesten veel heren teleurstellen. Kortom; een topdag!"

Oud Hollandse Spelen, Draaiorgelnostalgie, Poppenkast en Nostalgische Fotograaf

"Het is een mooie dag geworden mede dankzij jullie aanwezigheid. Prima kantoor met kantoor en alle entertainers. We hadden liever meer spelen buiten gehad, maar ivm eventuele regen wilde jullie dat niet. Toch erg tevreden over de dag."

hoek
hoek
hoek
hoek

Oud Hollandse Spelen

Bruiloft:
"Was een groot succes. Er werd erg fanatiek gespeeld."
"De oud hollandse spellen waren een welkomen aanvulling op ons trouwfeest. Het werd door de gasten erg gewaardeerd. Vol enthousiasme ging men met de spellen aan de slag. Er werd veel gelachen. Verliezen deed men niet graag, dus een revenche werd door velen gedaan. Een groot succes."

Zorghuis:
"Spelen zien er netjes uit. Leuke, spontane begeleiding die onze ouwetjes goed assisteerden."

Teambuilding bedrijfsuitje met competitie:
"De Oud Hollandse Spelen waren hartstikke leuk om te doen! Iedereen heeft genoten. De dames (begeleiding) waren ook heel lief en gezellig. Enige minpuntje wat ik teruggekoppeld heb gekregen van collega's is het onderdeel "Spiegelbeeld schrijven" Dit duurde te lang, maar voor de rest een hele gezellige middag gehad." Onze reactie: "We hadden een moeilijk parcours gegeven. Wij hebben er ter plekke niet aan gedacht om een makkelijkere/smellere te geven. Ter plekke helaas niemand over gehoord."hoek
hoek
hoek
hoek


Kaasmeisjes en Kaasproeverij

Hollandse Kaasmeisjes: "Dank voor jullie grote inzet gisteren. Wij vonden het erg leuk dat er veel interactie was met onze gasten en dat de kaas erg in de smaak viel. En wat ook duidelijk was, jullie hebben er zelf ook veel lol in en dat maakt het dan nog leuker natuurlijk. Ik ga bij onze directie melden dat jullie meer hebben gebracht dan verwacht. Nogmaals dank voor jullie positieve bijdrage en hartelijke groeten uit IJmuiden."

Kaasproeverij met begeleiders in Volendams kostuum voor een Indiaas verlovingsfeest:
"The guests had a brilliant time last week and we were very happy with the cheese ladies - will be sure to use them again, the spicy ones did indeed go down well with the public that was there."

Kaasproeverij: Incentive in de Koepel van Barbizon Hotel Amsterdam:
"Erg leuk! De hele ervaring, met aankleding en outfits, was erg leuk. Juist omdat wij veel internationale gasten hadden, werd dit erg goed ontvangen. Communicatie met kantoor was goed, goed bereikbaar en erg duidelijk in de communicatie."

Kaasproeverij: Bedrijfsreceptie i.o.v. een cateraar:
"Het zag er leuk, professioneel en lekker uit."

Voor Amerikanen en Engels op Nederlandse rivier cruiseschepen hebben wij diverse zomeravonden mogen voorzien van een Kaas en Jenever Proeverij. Lees hier het blog van onze medewerker.hoek
hoek
hoek
hoek


Nostalgische Fotograaf

Met achtergrond decor en oude fiets met mand:
"Dank je wel voor het verzenden van de foto's. Het event was een groot succes, dank jullie wel!"

Klant België:
"Uitstekend optreden, perfect omgegaan met publiek en bosrijke omgeving. Bureau heeft een ruim aanbod. Een 9!

hoek
hoek
hoek
hoek


Poppenkast

Sliedrecht: "Het poppenkastspel van Jan Klaassen en Katrijn blijft populair. Kinderen keken hun ogen uit. De kinderen werden actief bij het spel betrokken en regelmatig gingen alle handen de lucht in. Toen de boze wolf ook nog tevoorschijn kwam, werden de kinderen helemaal fanatiek. Dit poppentheater was voor de jeugd een schot in de roos."

Historische Dag Slot Zeist: "Wat een spannende voorstellingen. Ondanks de verkeerde opstelling door ons hebben wij toch een mooie dag ervaren. Meneer was heel relaxed en stond er mooi bij in het zonnetje."

Koningsdag Grootebroek: "Erg goed deze meneer weet precies hoe hij het publiek moet vermaken. Communicatie met hem was goed en flexibel. Aan mij kant was het dit jaar erg druk met de organisatie van het evenement waardoor soms dingen verwarrend over kwamen. Van jullie kant goed opgepakt. Als thema hadden wij voor Koningsdag Ik Hou van Holland, dus dit paste er perfect bij dus ja dit maakte het compleet."

40 jaar kinderboerderij: "Namens alle medewerkers van de kinderboerderij willen wij jullie hartelijk bedanken voor uw aanwezigheid tijdens ons 40 jaar bestaan! Mede dankzij jullie deelname blikken wij terug op een geslaagd feest. Ondanks het weer hebben wij ontzettend leuke reacties gekregen van de bezoekers."hoek
hoek
hoek
hoek


Bedrijfsfeest

"Ontzettend bedankt voor het toesturen van de foto's. Ik wil je graag ook bij deze bedanken voor het ontzettend leuke en vooral geslaagde entertainment. In Volendamse en Oud Hollandse stijl. De reacties waren erg positief. Ik hoop snel weer bij jullie terug te komen voor weer een leuk evenement. Tot snel!"

Kastanjepoffer

Dwaallichtjes wandelroute: "Wij hebben genoten van de zalige avond! Bedankt, het was heel sfeervol met jullie uitgebreide versie."

Bedrijfs Kerstmarkt: "Het was zeker een geslaagd evenement! Bedankt voor de foto's. Wij vonden de Kastanjepoffer een leuke toevoeging aan het evenement en zo heeft de klant het ook ervaren."

Winterplein Schiedam: "Het was een warm en gezellig Kerstplein. Komen jullie volgende jaar weer?!"

Winterfair Tuincentrum: "Waarschijnlijk heb je al meegekregen dat de avond een succes was ;-) Het was zo een succes dat wij allemaal aanvragen van klanten krijgen of de worstenmaker en Kastanjepoffer nog een keer komen."hoek
hoek
hoek
hoek


Draaiorgelnostalgie

Winkelcentrum Vlaardingen:
"Deze dag was erg leuk en goed geslaagd. Draaiorgelman Ed kwam zelf een half uur eerder en bleef tot de afgesproken tijd. Communicatie was TOP en volgens mij vond hij het zelf ook geslaagd."

Ontvangst Kerstconcert Kerk Den Haag:
"We hebben heel goede reacties ontvangen van het publiek. Mensen vonden het prettig en verrassend om met de orgelmuziek verwelkomd te worden. Het is altijd hectisch na afloop van het concert. Wilt u Ed en zijn vrouw nogmaals hartelijk danken voor hun bijdrage? Ik heb hen niet meer gedag kunnen zeggen."

Zorginstelling Hilversum:
"We willen langs deze weg de Snoepvrouwtjes in Dickens stijl en Dickens Draaiorgelman super bedanken voor hun inzet op onze kerstmarkt. Wat een geweldige aanvulling zijn ze geweest en onze bewoners en wij zelf hebben genoten van hun enthousiasme."

Congres 2.000 bezoekers World Forum:
"Ik vond de orgelman en zijn draaiorgel geweldig. Echt een sfeermaker en lokte iedere gast naar het feest. De Pacific zaal was omgetoverd tot Café Den Haag. Die klompenmaker was top. Echt een succes."

Zorginstelling Rotterdam:
"Wat een vriendelijke man en zo flexibel. Met zijn karretje kan hij zo de lift in om naar de bewoners toe te gaan."

World Forum Den Haag: Klompenmaker (Grote Ambacht) en Draaiorgel
"Zeer bekwaam, vriendelijk en behulpzaam waren beide. Prima communicatie met entertainment en kantoor. Geen onvertogen woord, super bedankt voor uw bezoek. Een 10!"

Zorgketen Bosch en Duin en Son en Breugel:
"Het was gezellig. Hij is erg leuk en het was een geslaagde Dickens en Kerst middag."
"De draaiorgelman is een aardige persoonlijkheid, de muziek is prima."

Zorginstelling Den Haag:
"Speciaal voor ons heeft hij samen met zijn boekingskantoor zijn repertoire helemaal uitgeschreven. We konden daardoor met diverse liedjes makkelijk meezingen."hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023