Oud Hollands Entertainment
hoek

Kastanjepoffer

hoek

Uniek in Nederland is onze kastanjepoffer. De kastanjepoffer komt naar uw Kerst- of Winter markt en poft vanuit een sfeervol, Anton Pieck stijl, standje verse kastanjes. In de kastanjes wordt een kruisje gesneden zodat ze niet uit elkaar ploffen. Het bereiden van de totale 200 kastanjes duurt 2 uur van de 4 uur. Binnen 10 a 20 minuten zijn ze klaar om uitgedeeld te worden.

Er wordt op een houten kacheltje gewerkt. Indien nodig kan dit vervangen worden door een elektrische kookpot. Uw bezoekers komen direct in een heerlijke Kerst- of Winterstemming! Ook geschikt in andere jaargetijden, op uw personeelsfeest, relatiedag, winkelcentrum etc.

De Kastanjepoffer huur je bij www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer animatie act Kastanjepoffer winterse sferen

€ 550,- 4 uur. Exclusief reiskosten (bij grote afstanden) en 9% BTW.
Voor € 250,- meerprijs kan er ook een Winter/ Kersthuisje bijgeboekt worden. Exclusief bezorg-/of en afbouwkosten en BTW.

In de zomer/ herfst kan de poffer in Ciske de Rat stijl gekleed zijn en in de winter Charles Dickens of Middeleeuwse stijl.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek

Foto's

Kastanjepoffer huren www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjes poffen www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer boeken www.oudhollandsentertainment.nl
Kastanjepoffer huren www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer boeken www.oudhollandsentertainment.nl

Referenties

Winterplein Schiedam: "Het was een warm en gezellig Kerstplein. Komen jullie volgende jaar weer?!"

Bedrijfs Kerstmarkt: "Het was zeker een geslaagd evenement! Bedankt voor de foto's. Wij vonden de Kastanjepoffer een leuke toevoeging aan het evenement en zo heeft de klant het ook ervaren."

Winterfair Tuincentrum: "Waarschijnlijk heb je al meegekregen dat de avond een succes was ;-) Het was zo een succes dat wij allemaal aanvragen van klanten krijgen of de worstenmaker en Kastanjepoffer nog een keer komen."hoek

Filmpje

hoekhoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2019