Oud Hollands Entertainment
hoek

Kastanjepoffer

hoek

Uniek in Nederland is onze kastanjepoffer. De kastanjepoffer komt naar uw Kerst- of Winter markt en poft vanuit een sfeervolle stand verse kastanjes. In de kastanjes wordt een kruisje gesneden zodat ze niet uit elkaar ploffen. Het bereiden duurt 2 uur voordat er uitgedeeld kan worden.

Er wordt op een houten kacheltje gewerkt. Indien nodig kan dit vervangen worden door een elektrische kookpot. Uw bezoekers komen direct in een heerlijke Kerst- of Winterstemming! Ook geschikt in andere jaargetijden, op uw personeelsfeest, relatiedag, winkelcentrum etc.

Kastanjepoffer www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer animatie act Kastanjepoffer winterse sferen

€ 550,- 4 uur. Exclusief reiskosten (bij grote afstanden) en BTW.
Voor € 195,- meerprijs kan er ook een Winter/ Kersthuisje bijgeboekt worden.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek

Foto's

Kastanjepoffer huren www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjes poffen www.oudhollandsentertainment.nl Kastanjepoffer boeken www.oudhollandsentertainment.nl

Referenties

Bedrijfs Kerstmarkt: "Het was zeker een geslaagd evenement! Bedankt voor de foto's. Wij vonden de Kastanjepoffer een leuke toevoeging aan het evenement en zo heeft de klant het ook ervaren."

Winterfair Tuincentrum: "Waarschijnlijk heb je al meegekregen dat de avond een succes was ;-) Het was zo een succes dat wij allemaal aanvragen van klanten krijgen of de worstenmaker en Kastanjepoffer nog een keer komen."

hoek

Filmpje

hoek

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match
Coded by NT webdesign / 2018