Oud Hollands Entertainment
hoek

Schoenpoetser

hoek

Een tikkeltje ondeugend en brutaal, maar met de beste bedoelingen, poetst deze jongeman de schoenen van eenieder die langskomt.

Met borstel, lap en diverse kleuren schoenpoets weet deze schoenpoetser ieder schoeisel in een mum van tijd weer te laten glimmen alsof ze nog niet eerder zijn gedragen!

Galant en met veel zwier zorgt hij ervoor dat elke gast zeer vakkundig van glanzend schoeisel voorzien wordt, zodat het feest meteen uitblinkt boven alle andere evenementen. Hij poetst iedere schoen die bij hem langs komt op bedrijfsfeesten, in zorginstellingen, in winkelcentra, op markten, Dickens en kerst evenementen. Hij kan ook in 1001 Nachten kostuum of als Hippie gekleed.

Schoenpoetser © www.oudhollandsentertainment.nl Schoenpoetser als Hippie © www.oudhollandsentertainment.nl Schoenpoetser Amsterdam © www.oudhollandsentertainment.nl Schoenpoetser bij d'Oude Raai © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 495,- 4 uur
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

2 Schoenpoetsers, Draaiorgelnostalgie, Accordeonist: "Het was helemaal top. Ze deden het allemaal heel erg leuk. Paste perfect."
Na de eerste boeking zijn zij nog 3 keer terug gevraagd voor 175 jaar Spoor. "Het was een fantastische sfeer. Erg leuk weer! Dank ook aan jou (kantoor) voor het snelle werk!"

Zorgcentrum Amsterdam: "Het zag er allemaal ook zo geweldig en professioneel uit!!!
Rembrandt en de Schoenpoetser zaten inmiddels niet verlegen om klandizie, glanzend gepoetste schoenen en een komisch portret van jezelf, dat laat je toch niet lopen. Het liep storm in het hoekje bij de heren."

Groot evenement met 1.000 bezoekers namens een Advocatenkantoor: "Het was enorm geslaagd. De Schoenpoetser heeft het top gedaan en wij hebben alleen maar leuke positieve reacties gekregen."

Schoenpoetser bij 175 jaar Spoor www.oudhollandsentertainment.nl Schoenpoetser in winkelcentrum www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2022