Oud Hollands Entertainment

Ganzenhoedster

De Ganzenhoedster loopt rond in Oud Hollands of Volendams kostuum.
Boer Teun vergezelt haar met een buikorgeltje waar gezellige Hollandse muziek uitklinkt. Perfect voor bijvoorbeeld een boerenmarkt of als opening/ ontvangst voor een bedrijfsfeest.

De ganzen staan in de rustpauzes in een lage omheining waar men foto's van kan nemen. De ganzen en omheining kunnen overal gaan en staan. Gans Guus staat aan het hoofd van de groep en de anderen ganzen luisteren naar hem.

Zij lopen bijvoorbeeld gakkend rond in een zorginstelling, of op markten, winkelcentra, op uw bedrijventerrein, etc.
Maar ze lopen ook over de afdelingen in zorginstellingen en gaan makkelijk de lift in.

Ganzenhoedster huur je bij ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster bij Het Huys ten Donck ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster rondlopend ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster boeken bij ©www.oudhollandsentertainment.nl

€ 825,- 4 uur. Exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Referentie

Referentie Boogschieten, Oud Hollandse Spelen, Ganzenhoedster en Oude Ambachten

Buitenplaats/ Kasteel te Ridderkerk:
"De Ganzen waren de toppers van de dag met 12 stuks. Allemaal aardige vriendelijke mensen. Het is geweldig gegaan, kan niet anders zeggen, geen enkele negatieve klank. Het was druk, hele rijen bij de kassa en bij het Boogschieten, begeleider heeft geen pauze genomen. We wilden een goede gemoedelijke sfeer creëren en dat is gelukt. Bedankt voor het bureau en alle medewerkers. Graag tot volgend jaar."

Ganzenhoedster huur je bij ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster rondlopend ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen rondlopend ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster door de winkelstraat ©www.oudhollandsentertainment.nl

Ganzenfanfare

Een mooie parade met tamme aaibare ganzen met voorop de tambour-maitre met mace (stok) en achterop de drummer. Op de maat van de vrolijke muziek loopt het geheel in ganzenpas. De begeleiding loopt in prachtige kostuums.

Zo zijn ze u al voorgeweest in het Dolfinarium. Waar ze een maand lang het voorprogramma van de dolfijnen show mochten verzorgen.

De ganzen lopen op de drukke momenten over uw terrein/ evenement. Op het rustpunt (dit mag gras maar ook steen zijn) verzorgen wij een klein pleintje met hek, stro en water. Het publiek kan ze dan toch zien en proberen te aaien.

Ganzenparade huren © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenparade boeken © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenparade © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen in parade © www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contactLevende Kinderboerderij

Diverse dieren worden met voer, stro en professionele verzorgers naar uw locatie gebracht, waar kinderen kunnen knuffelen met de dieren. Leer vanalles over de dieren en wie weet mag je ze voeren.

€ 695,- Kleine knuffel dieren - Knuffel Farm met Flappie konijnen, kippen en/ of kuikentjes, cavias

€ 895,- Grote boerderij - Knuffel Farm, ganzen, Guus de kalkoen, Tommy de Pony, Ezeltjes Donna en Juul, Alpaca's Prins en Prinses. Aangevuld met decoratie, muziek en begeleiding. Minimale benodigde ruimte 8 x 8 meter.

Er wordt per datum gekeken welke dieren wel of niet mee kunnen. Per locatie kan het aantal verschillen.
Mocht het gaan regenen dan zetten zij een sfeervolle beige punttent op met houten palen. Er wordt dan € 295,- exclusief 21% BTW doorberekenend.

In de Kerstperiode is deze sfeervol in Kerststijl gedecoreerd.
Exclusief reiskosten en 21% BTW.

Als extra aanvulling kunnen wij een groot groen springkussen meenemen. Groen met kabouters en paddenstoelen. € 150,- exclusief 21% BTW. 5 x 5 meter.

Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij met veel dieren huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contactGanzenparade

1, 2, 3 in de maat... Met ganzenpassen en gegak lopen zij over uw evenement, door uw winkelcentrum of over de markt.

Het tromgeroffel van de tamboer met in zijn achterhoede tamboer-maitre, zorgen er voor dat jong en oud genieten als de ganzenparade voorbij komt marcheren.

Looprondes van 20 a 25 minuten.

Bekijk nog een filmpje op YouTube

€ 850,- 4 uur. Exclusief 9% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contactExclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2022