Oud Hollands Entertainment

Ganzenhoedster

De Ganzenhoedster loopt rond als Oud Hollands boerinnetje (soms is het een Ganzenhoeder).
Boertje Teun vergezelt haar met een buikorgeltje waar gezellige Hollandse muziek uitklinkt. Perfect voor bijvoorbeeld een boerenmarkt of als opening/ ontvangst voor een bedrijfsfeest.

De ganzen staan in de rustpauzes in een lage omheining waar men foto's van kan nemen. De ganzen en omheining kunnen overal gaan en staan. Guus de Gans staat aan het hoofd van de groep en de anderen (minimaal 8 tot maximaal 10) Toulouse* ganzen luisteren naar hem.

Zij lopen bijvoorbeeld gakkend rond in een zorginstelling of op markten, winkelcentra, op uw bedrijventerrein, etc. In oktober 2022 liepen ze door de Martinikerk in Groningen tijdens een bruiloft en in mei 2023 verzorgde zij een opening van een nieuw bedrijfspand. Enkele jaren geleden verzorgde zij een tour langs zorghuizen door over de afdelingen de woonkamers af te gaan. De ganzen gaan makkelijk de lift in en een zwabber om schoon te maken nemen wij natuurlijk mee. Kortom vele mogelijkheden.

* Toulouse ganzen zijn het grootste ganzensoort. De Ganzenhoedster neemt grijze en witte ganzen mee.

Ganzenhoedster bij Het Huys ten Donck ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen op uw evenement ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster huur je bij ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster opening bedrijfspand ©www.oudhollandsentertainment.nl
Ganzenhoedster of Ganzenhoeder in zorghuis ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster boeken bij ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen in de zorg ©www.oudhollandsentertainment.nl

De Ganzenhoedster huren? Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Referentie

Referentie Boogschieten, Oud Hollandse Spelen, Ganzenhoedster en Oude Ambachten

Ganzenhoedster opening bedrijfspand:
"Het was een leuke aanvulling op onze opening. De hilariteit dat de ganzen naar binnen gingen en later voor de kinderen nog te bewonderen waren was erg leuk. Vriendelijke mensen, en goed luisterende ganzen."

Dahlia Dagen Voorthuizen:
"1 van de ganzen wilde niet mee lopen en moest achter blijven, daardoor waren we iets later bij de school voor de aftrap. Maar wat was het grappig. De Vogelverschrikker die er bij was deed het heel erg leuk."

Buitenplaats/ Kasteel te Ridderkerk:
"De Ganzen waren de toppers van de dag met 12 stuks. Allemaal aardige vriendelijke mensen. Het is geweldig gegaan, kan niet anders zeggen, geen enkele negatieve klank. Het was druk, hele rijen bij de kassa en bij het Boogschieten, begeleider heeft geen pauze genomen. We wilden een goede gemoedelijke sfeer creëren en dat is gelukt. Bedankt voor het bureau en alle medewerkers. Graag tot volgend jaar."

Ganzenhoedster huur je bij ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster rondlopend ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen rondlopend ©www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenhoedster door de winkelstraat ©www.oudhollandsentertainment.nl

Ganzenfanfare

Een mooie parade met tamme aaibare ganzen met voorop de tambour-maitre met mace (stok) en achterop de drummer. Op de maat van de vrolijke muziek loopt het geheel in ganzenpas. De begeleiding loopt in prachtige kostuums.

Zo zijn ze u al voorgeweest in het Dolfinarium. Waar ze een maand lang het voorprogramma van de dolfijnen show mochten verzorgen.

De ganzen lopen op de drukke momenten over uw terrein/ evenement. Op het rustpunt (dit mag gras maar ook steen zijn) verzorgen wij een klein pleintje met hek, stro en water. Het publiek kan ze dan toch zien en proberen te aaien.

Ganzenparade huren © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenparade boeken © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzenparade © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen in parade © www.oudhollandsentertainment.nl
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023