Oud Hollands Entertainment
hoek

Over ons

hoek

Onze passie voor Oud Hollands Entertainment is enorm. Antieke attributen in huis, vintage kleding, vele attracties in eigen beheer en altijd bezig met verbeteren en sferen terugbrengen naar de gezelligheid van vroeger. Regelmatig worden musea bezocht, films bekeken en boeken gelezen om ideeën op te doen.

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround evenementenbureau Fun & Party Match zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Als bedrijf zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties.

Er ligt ruim 20 jaar aan ervaring in de evenementen- en horecabranche ten grondslag van het succes van Fun & Party Match. Na de middelbare school heeft de eigenaresse Hospitality & Communications Management gestudeerd. Tijdens de studie heeft zij 500 uur stage opdrachten verzorgd voor onder andere Eneco, Philharmonisch Orkest, Heineken -, Ordina en ABN Amro Tennistoernooien, Feijenoord en als uitvoerend productieassistente tijdens een Benefietconcert van Opera zanger José Carreras.

Onze deskundige producers hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geÏnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Met uw reactie kunnen wij onze diensten aanpassen en verbeteren.

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.

Leest u bij Referenties de positieve reactie's die wij met trots mochten ontvangen van onze klanten en relaties.

Wilt u persoonlijk met ons kennis maken, mail dan info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek
hoek

Onze overige websites

hoek

www.funenpartymatch.nl - Evenementenbureau waar deze site onder valt.
www.hospitalityladies.nl - Hospitality Ladies & Management levert service gerichte dames. Eventmanagers, PA, Organisatie of Productie assistenten en Hostesses. Hard werkende professionals met allemaal een horeca en evenementen achtergrond.
www.looppoppen.nl - Bekende TV Helden & Looppoppen voor kinder evenementen.
www.princetributeband.nl - Dé Nederlands Prince Look & Sound a Like.
www.sintentertainment.nl - Sinterklaas & Pieten huren, kindershows en attracties.
www.kindercocktailbar.nl - Heerlijke vers fruit cocktails vanuit een tropische rieten bar.
www.tropicalcocktailbar.nl - Dé volwassen variant van de vers fruit cocktail bar.

hoek
hoek
hoek

Social Media

hoek

Wij zijn te vinden op:
Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Google + logo Whatsapp logo Pinterest logo Yelp logo Lees ook ons blog.

hoek
hoek
hoek

Like ons op Facebook

hoek

Like ons op Facebook. Bij iedere 100 nieuwe likes verloten wij een Oud Hollands Snoeppakket ter waarde van € 25,15.

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2018