Oud Hollands Entertainment
hoek

Over ons

hoek

Passie!

Onze passie voor Oud Hollands Entertainment is alom erkend. Antieke attributen in huis, liefhebber van vintage kleding en petticoats, vele attracties in eigen beheer en altijd bezig met verbeteren en sferen terugbrengen naar de gezelligheid van vroeger. Regelmatig worden musea bezocht, films bekeken, beurzen bezocht en boeken gelezen om ideeën op te doen.

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Oud Hollands Entertainment, als expert inhuren is een zeer mooie aanvulling op onze cultuur leren kennen en om het Nederlands erfgoed te bewaren voor volgende generaties.

Oud Hollands Entertainment

hoek
hoek
hoek
hoek

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als allround entertainmentbureau Fun & Party Match zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Dit kunnen grote evenementen zijn, maar ook voor kleinschalige feesten hebben wij passend entertainment.

Ons kleine team op kantoor is flexibel en wij kunnen snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties. Wij komen onze afspraken altijd na.
Op locatie is ons team echter stukken groter en kunnen wij putten uit gepassioneerde ambachtslieden, oproepkrachten, professionele hostesses en trouwe leveranciers en artiesten.

Let's Rock and Roll. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geïnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.
Onze vrolijke medewerkers, kantoor of op locatie, hebben ook allemaal een ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Of dat nu het Nederlands thema is of iets totaal anders.Cijfers van Oud Hollands Entertainment

Ambachtslieden van © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollands Entertainment team © www.olddutchentertainment.nl Oud Hollands Entertainment team © www.oudhollandsentertainment.nl Dienstmeiden in kostuums © www.oudhollandsentertainment.nl

Komen deze mieterse medewerkers naar uw locatie? Bel of mail ons.

hoek
hoek
hoek
hoek

Promotie

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag, heel hip, gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.

Evalueren

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Met uw reactie kunnen wij onze diensten aanpassen en verbeteren.

Referenties

Leest u bij Referenties de positieve reactie's over ons die wij met trots mochten ontvangen van onze klanten en relaties. Bijvoorbeeld over de Historische Doe Dag bij Slot Zeist, of de Haringkar bij Van der Valk Hotels, de jaarlijkse Gouda Kaasmarkt en Keukenhof.© Reviews over Oud Hollands Entertainment

hoek
hoek
hoek
hoek

Zorginstellingen/ Winkelcentra

Regelmatig verzorgen wij entertainment voor zorginstellingen en winkelcentra. Klik door voor een overzicht.

Wordt ook een onderdeel van onze 'ouderwetse gemeenschap' in een modern technologisch jasje. Volg ons op Facebook.

Wilt u persoonlijk met ons kennis maken, mail dan info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek
hoek

Onze overige websites

hoek

Moederbedrijf: Evenementen- en Entertainmentbureau - www.funenpartymatch.nl
www.hospitalityladies.nl - Hospitality Ladies & Management levert service gerichte dames. Eventmanagers, PA, Organisatie of Productie assistenten en Hostesses. Hard werkende professionals met allemaal een horeca en evenementen achtergrond.
Sinterklaas & Pieten huren, kindershows en attracties - www.sintentertainment.nl
www.kerstentertainment.nl - Alles voor uw Kerst en Winter evenementen.
Heerlijke vers fruit cocktails vanuit een tropische rieten bar - www.kindercocktailbar.nl
www.tropicalcocktailbar.nl - Dé volwassen variant van de vers fruit cocktail bar.
Bekende TV Helden & Looppoppen voor kinder evenementen - www.looppoppen.nlhoek
hoek
hoek

Nieuwsbrief

hoek

Wilt u ook maximaal 4 รก 6 keer per jaar onze mieterse nieuwsbrief ontvangen?
Interessante aanbiedingen, eventtips, openbare evenementen aankondigingen, kortingsacties etc. U kunt te alle tijden afmelden.Nieuwsbrief over www.oudhollandsentertainment.nl
hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023