Oud Hollands Entertainment
hoek

Over ons

hoek

Onze passie voor Oud Hollands Entertainment is alom erkend. Antieke attributen in huis, liefhebber van vintage kleding, vele attracties in eigen beheer en altijd bezig met verbeteren en sferen terugbrengen naar de gezelligheid van vroeger. Regelmatig worden musea bezocht, films bekeken, beurzen bezocht en boeken gelezen om ideeën op te doen.

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround evenementenbureau Fun & Party Match zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Dit kunnen grote evenementen zijn, maar ook voor kleinschalige feesten hebben wij passend entertainment. Ons kleine team is flexibel en kunnen snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties. Wij komen onze afspraken altijd na.

Oud Hollands Entertainment inhuren is een zeer mooie aanvulling op onze cultuur leren kennen en om het Nederlands erfgoed te bewaren voor volgende generaties.

Sinds 1996 zit onze eigenaresse al in de evenementenbranche. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Of dat nu het Nederlands thema is of iets totaal anders. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geÏnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Met uw reactie kunnen wij onze diensten aanpassen en verbeteren.

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.

Leest u bij Referenties de positieve reactie's die wij met trots mochten ontvangen van onze klanten en relaties. Bijvoorbeeld van Slot Zeist, Van der Valk Hotels, Verzetsmuseum Amsterdam en Gouda Kaasmarkt.

Wordt ook een onderdeel van onze 'ouderwetse gemeenschap' in een modern technologisch jasje. Volg ons op Facebook. Wilt u persoonlijk met ons kennis maken, mail dan info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Onze overige websites

hoek

www.funenpartymatch.nl - Evenementenbureau waar deze site onder valt.
www.hospitalityladies.nl - Hospitality Ladies & Management levert service gerichte dames. Eventmanagers, PA, Organisatie of Productie assistenten en Hostesses. Hard werkende professionals met allemaal een horeca en evenementen achtergrond.
www.sintentertainment.nl - Sinterklaas & Pieten huren, kindershows en attracties.
www.kerstentertainment.nl - Alles voor uw Kerst en Winter evenementen.
www.kindercocktailbar.nl - Heerlijke vers fruit cocktails vanuit een tropische rieten bar.
www.tropicalcocktailbar.nl - Dé volwassen variant van de vers fruit cocktail bar.
www.looppoppen.nl - Bekende TV Helden & Looppoppen voor kinder evenementen.hoek
hoek
hoek

Social Media

hoek

Wij zijn te vinden op:
Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Whatsapp logo Pinterest logo Lees ook ons blog.hoek
hoek
hoek

Nieuwsbrief

hoek

Wilt u ook maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief ontvangen? U kunt te alle tijden afmelden.

Inschrijven

* nodig
* nodig
* nodig


hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2019