Oud Hollands Entertainment
hoek

Over ons

hoek

Foundation

Onze passie voor Oud Hollands Entertainment is enorm. Antieke attributen in huis, vintage kleding, vele attracties in eigen beheer en altijd bezig met verbeteren en sferen terugbrengen naar vroeger. Regelmatig worden musea bezocht, films bekeken en boeken gelezen om ideeën op te doen.

Familiefeestje werden van kinds af aan gevuld met zelf bedachte voorstellingen.
Uiteindelijk liggen er nu ruim 20 jaar aan ervaring en studies in de evenementen- en horecabranche ten grondslag van het succes van evenementenbureau Fun & Party Match. Een entertainmentbureau uit de Hoeksche Waard, maar die landelijk en internationaal werkt.

Feesten waarbij de gasten met een lach naar huis gaan, waar nog weken over gesproken wordt dat geeft een kick. Zowel voor u als voor ons.

Planning

Raadplegen van onderzoeken, het lezen van branchegerelateerde tijdschriften en het nauw volgen van Sociale Media houdt ons op de hoogte van de huidige trends en regels op evenementengebied. Tijden veranderen. Daar spelen wij zo veel mogelijk op in.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bij vrijblijvende offertes kunt u er vanuit gaan dat wij kwaliteit en voordelige prijzen goed met elkaar vergelijken. Door onze keur aan artiesten, hospitality personeel, onze vele contacten en het creëren van aantrekkelijke aanbiedingen zijn wij in staat uw evenement als geen ander optimaal te organiseren! Zo creëren wij transparantie en vertrouwen en kunt u met een gerust hart uw evenement tegemoet zien.

Fun & Party Match is in bezit van diploma Cafébedrijf, Sociale Hygiëne en Certificaat HACCP.

Motivation

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.

Leest u bij Referenties de positieve reactie's die wij met trots mochten ontvangen van onze klanten en relaties.

Wilt u persoonlijk met ons kennis maken, mail dan info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek
hoek

Onze overige websites

hoek

www.funenpartymatch.nl - Evenementenbureau waar deze site onder valt.
www.hospitalityladies.nl - Hospitality Ladies & Management levert service gerichte dames. Eventmanagers, PA, Organisatie of Productie assistenten en Hostesses. Hard werkende professionals met allemaal een horeca en evenementen achtergrond.
www.looppoppen.nl - Bekende TV Helden & Looppoppen voor kinder evenementen.
www.princetributeband.nl - Dé Nederlands Prince Look & Sound a Like.
www.sintentertainment.nl - Sinterklaas & Pieten huren, kindershows en attracties.
www.kindercocktailbar.nl - Heerlijke vers fruit cocktails vanuit een tropische rieten bar.
www.tropicalcocktailbar.nl - Dé volwassen variant van de vers fruit cocktail bar.

hoek
hoek
hoek

Social Media

hoek

Wij zijn te vinden op:
Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Google + logo Whatsapp logo Pinterest logo Yelp logo Lees ook ons blog.

hoek
hoek
hoek

Like ons op Facebook

hoek

Like ons op Facebook. Bij iedere 100 nieuwe likes verloten wij een Oud Hollands Snoeppakket ter waarde van € 25,15.

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match
Coded by NT webdesign / 2018