Oud Hollands Entertainment
hoek

Nostalgische Scheersalon

hoek

Onze nostalgische barbier 'de natte kwast' laat oude tijden herleven. Uw gasten of bezoekers kunnen hier terecht om zich heerlijk te laten scheren. De meester barbier beschikt over een echt antieke barbiersstoel uit 1905. Wij zorgen voor een nostalgisch decor en begeleiding van een welbespraakte barbier.

De barbier lokt de ongeschorene in zijn tent en laat deze pas weer los als deze zo glad is als een aal. Een prachtig ritueel!

Compleet met talkpoeder, een vlijmscherp scheermes (een ouderwets ogend klapmes waarbij de mesjes verwisseld worden ivm hygiƫne) en heerlijk riekende lotion. Allereerst het inzepen, daarna het scheren, eventueel bijwerken met aluinsteen en tot slot het masseren van de wangetjes.

De vakkundige barbier heeft voor ieder een gezellig praatje over en is op de hoogte van de laatste roddels. Uw gasten zullen tevreden de 'kapsalon' weer verlaten.

Vier Vaderdag in uw winkelcentrum met de Scheersalon. Of tijdens een personeelsfeest, uw relatiedag of opening bedrijfspand. Scroll verder voor foto's en een filmpje tijdens 750 Jaar Steenbergen. Buiten uitvoeren kan ook, mits er een deugdelijke overkapping verzorgd kan worden.

Zorg-tarief

Voor zorginstellingen is er een speciale 'zorg prijs' voor maximaal 2 uur uitvoer en kleinere opstelling. Informeer voor meer informatie.

Nostalgische Scheersalon © www.oudhollandsentertainment.nl Scheersalon De Natte Kwast © www.oudhollandsentertainment.nl Scheersalon De Natte Kwast © www.oudhollandsentertainment.nl Meesterbarbier huren © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 595,- 4 uur
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

De barbier heeft een minimale ruimte nodig van 2 x 2 meter, maar kan het decor uitbreiden tot 6 meter.
Tevens is een stroompunt nodig en de mogelijkheid voor stromend water.

hoek
hoek
hoek

Filmpje

hoekhoek
hoek
hoek

Foto's

hoek
Nostalgische Scheersalon tijdens 750 jaar Steenbergen © www.oudhollandsentertainment.nl Ook buiten te huur onder een overkapping © www.oudhollandsentertainment.nl Barbier huren © www.oudhollandsentertainment.nl Meesterbarbier huren © www.oudhollandsentertainment.nl
hoek
hoek
hoek

Filmpje

hoekhoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023