Oud Hollands Entertainment
hoek

Nostalgische Scheersalon

hoek

Onze nostalgische barbier 'de natte kwast' laat oude tijden herleven. Uw gasten of bezoekers kunnen hier terecht om zich heerlijk te laten scheren. De barbier beschikt over een echt antieke barbiersstoel uit 1905. Wij zorgen voor een nostalgisch decor en begeleiding van een welbespraakte barbier.

De barbier lokt de ongeschorene in zijn tent en laat deze pas weer los als deze zo glad is als een aal. Een prachtig ritueel!

Compleet met talkpoeder, een vlijmscherp scheermes (een ouderwets ogend klapmes waarbij de mesjes verwisseld worden ivm hygiene) en heerlijk riekende lotion. Allereerst het inzepen, daarna het scheren, eventueel bijwerken met aluinsteen en tot slot het masseren van de wangetjes.

De barbier heeft voor ieder een gezellig praatje over en is op de hoogte van de laatste roddels. Uw gasten zullen tevreden de 'kapsalon' weer verlaten.

Vier Vaderdag in uw winkelcentrum met de Scheersalon. Of tijdens een personeelsfeest, uw relatiedag of opening bedrijfspand.

Zorg-tarief

Voor zorginstellingen is er een speciale 'zorg prijs' voor maximaal 2 uur uitvoer en kleinere opstelling. Informeer voor meer informatie.

Nostalgische Scheersalon © www.oudhollandsentertainment.nl Scheersalon De Natte Kwast © www.oudhollandsentertainment.nl Scheersalon De Natte Kwast © www.oudhollandsentertainment.nl Meesterbarbier huren © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 595,- 4 uur
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

De barbier heeft een minimale ruimte nodig van 2 x 2 meter, maar kan het decor uitbreiden tot 6 meter.
Tevens is een stroompunt nodig en de mogelijkheid voor stromend water.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Filmpje

hoekhoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2021