Oud Hollands Entertainment
hoek
hoek

Muzikale Clown Teddy Klarinetti met draaiorgel en trompet

In deze rare tijden van Corona heeft onze entertainer tijdelijk de mogelijkheid om voor zorghuizen de bewoners een vrolijke deuntje te verzorgen met het draaiorgel en live trompet muziek als clown, buiten bij mooi weer in de tuinen van zorghuizen te spelen.

1 uur € 395,- exclusief reiskosten en 9% BTW.

De entertainer is 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!

Klik hier voor een filmpje op YouTube bij een zorginstelling opgenomen.

Muzikale Clown met draaiorgel voor zorginstellignen © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgel verzorgd door muzikale clown © www.oudhollandsentertainment.nl Zorg entertainment, speciaal nu tijdens Corona © www.oudhollandsentertainment.nl Teddy Klarinetti met trompet © www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Poppenkast

hoek

Normaal optreden:
Een prachtige Oud Hollandse Poppenkast (onder andere bekend van Madurodam en Slot Zeist) versierd met Jan Klaassen en Katrijn in een kindertheater setting.

Een 4 uur durend programma met diverse spannende poppenkast voorstellingen waarbij de kinderen plaats kunnen nemen op de bankjes.
Traditionele verhaaltjes maar met moderne dagelijkse kindvriendelijke gebeurtenissen.
Tussen de theatervoorstellingen door draait een draaiorgel vrolijke deuntjes van vroeger en bekende kinderliedjes.

De poppenspeler/ entertainer is 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!

Een grote authentieke poppenkast met handgemaakte en goed onderhouden poppen.
Perfect als winkelcentrumpromotie, voor Koningsdag, een rustig onderdeel tijdens een Hollands themafeest, kindershow voorafgaand van bijvoorbeeld Sinterklaas.

Vraag ons naar de speciale basisschool voorstelling van 1 a 1,5 uur. Voordelig tarief.

Oud Hollandse Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Poppenkast © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 675,- diverse voorstellingen binnen 4 uur.
Inclusief geluid en bankjes, exclusief 9% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

Koningsdag Grootebroek: "Erg goed deze meneer weet precies hoe hij het publiek moet vermaken. Communicatie met hem was goed en flexibel. Aan mij kant was het dit jaar erg druk met de organisatie van het evenement waardoor soms dingen verwarrend over kwamen. Van jullie kant goed opgepakt. Als thema hadden wij voor Koningsdag Ik Hou van Holland, dus dit paste er perfect bij dus ja dit maakte het compleet."

Hostorische Dag Slot Zeist: "Wat een spannende voorstellingen. Ondanks de verkeerde opstelling door ons hebben wij toch een mooie dag ervaren. Meneer was heel relaxed en stond er mooi bij in het zonnetje."

40 jaar kinderboerderij: "Namens alle medewerkers van de kinderboerderij willen wij jullie hartelijk bedanken voor uw aanwezigheid tijdens ons 40 jaar bestaan! Mede dankzij jullie deelname blikken wij terug op een geslaagd feest. Ondanks het weer hebben wij ontzettend leuke reacties gekregen van de bezoekers."

hoek
hoek
hoek

Wist u dat?

hoek

Volgens het Amsterdams Gemeentearchief zijn de poppenkastfiguren gebaseerd op twee oud inwoners van de Jordaan, Jan Klaassen en Katrijn Pieters.
Zij waren in 1686 in de Nieuwe Kerk getrouwd. Catharina woonde in de Tuinstraat, Jan in de Anjeliersstraat. Zij dronk, en hij hield niet van hard werken.
Jan Klaassen begon een poppenkast en vermaakte boeren, burgers en buitenlui met de uitbeelding van zijn huwelijksleven waaraan nogal iets ontbrak!
"Hun huwelijk kende echter zoveel wantoestanden, dat de kerkenraad van de Amsterdamse hervormde gemeente op 21 januari 1706 besloot het stel ter verantwoording te roepen, zoals te lezen staat in de protocollen."

Volgens een andere overlevering was Jan Claesen oorspronkelijk een trompetter in het leger van Frederik Hendrik;
later gaf hij samen met zijn vrouw Katrijn poppenkastvoorstellingen. Naar aanleiding hiervan ontstond het lied "Jan Klaasen de Trompetter" van Rob de Nijs, dat in 1973 populair was. Het graf van deze trompetter wordt thans in Andel aangewezen.

Oud Hollandse Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl Retro Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl Ouderweste Poppenkast in kinderboerderij stal © www.oudhollandsentertainment.nl
Oud Hollandse Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Poppenkast huren © www.oudhollandsentertainment.nl Ouderweste Poppenkast in kinderboerderij stal © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgel bij Retro Poppenkast boeken © www.oudhollandsentertainment.nlhoek
hoek
hoek

Filmpje

hoek

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2020