Oud Hollands Entertainment
hoek

Kwakzalver Dr. Wilson

hoek

Dr. Wilson is het meest effectieve middel tegen vage klachten en pijnen. Wanneer de medische wetenschap uw klacht niet erkent of geen oplossing heeft, kan zijn Wonderelixer uitkomst bieden.

Tussen 1850 en 1900 waren het hoogtijdagen voor rondreizende kwakwalvers of liever gezegd, zogenaamde wonderdokters. Kwakzalver Dr. Wilson neemt u terug naar die tijd.

Deze vrolijke show is geschikt voor jong en oud. De voorstellingen zijn voor alle boeren, burgers en buitenlui! Per tijdsblok staat hij op een vaste plek waar hij meerdere korte voorstellingen geeft met zijn showkoffer en werktafel. Voor alle toeschouwers is er een zakje wonderzout. Lees echter de kleine lettertjes van de bijsluiter: De werking van het Wonderzout is niet bewezen.

De hilarische goocheltrucs, demonstratie en verhalen van de enige echt Dr. Wilson werken op uw lachspieren. Want... een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Kwakzalver Dr. Wilson huren © www.oudhollandsentertainment.nl Kwakzalver goochelaar huren © www.oudhollandsentertainment.nl Goochelen en demonstraties van een kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl Nieuwste aanwinst Rariteitenkabinet bij kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 575,- 4 uur. 1 Persoon.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Rariteitenkabinet

hoek

Op expeditie naar de meest afgelegen plekken op deze wereld ontdekte Dr. Wilson niet alleen het Wonderzout, maar ook de ingrediënten voor het Wonderelixer.

Tijdens zijn reizen begon het verzamelen van allerlei bijzondere rariteiten. Het één gevonden tijdens opgravingen, het ander ontvangen als geschenk van invloedrijke mensen, stamhoofden en bevriende artsen. Zo ontstond het rariteitenkabinet.

Meer dan 100 bezienswaardigheden in het rariteitenkabinet. Dr. Wilson blijft verzamelen en de setting wordt steeds uitgebreider.
Bijvoorbeeld het oor van Van Gogh, dierenschedels, mammoetschedel, de 2-koppige eendenkuiken, de traan van Maxima.

Boek deze museumopstelling en bewonder zelf!

Rariteitenkabinet Dr. Wilson huren © www.oudhollandsentertainment.nl Kwakzalver Dr. Wilson huren © www.oudhollandsentertainment.nl Typetje Kwakzalver huren © www.oudhollandsentertainment.nl Kwakzalver huren © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 777,- 4 uur. 2 Personen.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Stroom nodig, waardoor er achtergrond geluid is. De verzameling is inmiddels al flink gegroeid dan op de foto te zien is.
Voor alle bezoekers is de informatie te lezen op infostroken. Doorlopend toegang.

Boek het Rariteitenkabinet met Kwakzalver Dr. Wilson direct. Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2021