Oud Hollands Entertainment
hoek

Kwakzalver Dr. Wilson

hoek

Scroll verder voor het Rariteitenkabinet.

Dr. Wilson is het meest effectieve middel tegen vage klachten en pijnen. Wanneer de medische wetenschap uw klacht niet erkent of geen oplossing heeft, kan zijn Wonderelixer uitkomst bieden.

Tussen 1850 en 1900 waren het hoogtijdagen voor rondreizende kwakwalvers of liever gezegd, zogenaamde wonderdokters. Kwakzalver Dr. Wilson neemt u terug naar die tijd.

Deze vrolijke mobiele show is geschikt voor jong en oud. De persoonlijke voorstellingen vol magische verhalen zijn voor alle boeren, burgers en buitenlui! Per tijdsblok staat hij op een vaste plek waar hij meerdere korte voorstellingen geeft met zijn mobiele kar vol bezienswaardigheden. Voor alle toeschouwers is er een zakje wonderzout. Lees echter de kleine lettertjes van de bijsluiter: De werking van het Wonderzout is niet bewezen en garantie tot einde van de straat.

De hilarische goocheltrucs, demonstratie en verhalen van de enige echt Dr. Wilson werken op uw lachspieren. Want... een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Kwakzalver Dr. Wilson huren © www.oudhollandsentertainment.nl Mobiele act met Rariteitenkabinet bij kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl Goochelen en demonstraties van een kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl Wandelende tak kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 650,- 4 uur. 1 Persoon.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Referentie

Nacht van Nunspeet: "Wij hebben het contact met jullie als zeer prettig ervaren, afspraken zijn allemaal uitstekend nagekomen en de show was zeer vermakelijk om te zien. Voor in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar."

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Mobiele act kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl Mobiele act Rariteitenkabinet bij kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl Rariteitenkabinet bij kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl Rariteitenkabinet met kwakzalver bij 750 Jaar Steenbergen © www.oudhollandsentertainment.nlhoek
hoek
hoek

Filmpje

hoek

hoek
hoek
hoek

Rariteitenkabinet

hoek

Op expeditie naar de meest afgelegen plekken op deze wereld ontdekte Dr. Wilson niet alleen het Wonderzout, maar ook de ingrediënten voor het Wonderelixer.

Tijdens zijn reizen begon het extreme verzamelen van allerlei bijzondere rariteiten. Het één gevonden tijdens opgravingen, het ander ontvangen als geschenk van invloedrijke mensen, stamhoofden en bevriende artsen, zo ontstond het rariteitenkabinet.

Meer dan 100 bezienswaardigheden in het rariteitenkabinet. Dr. Wilson blijft verzamelen en de setting wordt steeds uitgebreider.
Bijvoorbeeld het oor van Van Gogh, dierenschedels, mammoetschedel, de 2-koppige eendenkuiken, de traan van Maxima.

Boek deze lachwekkende museumopstelling en bewonder zelf!

Rariteitenkabinet Dr. Wilson huren © www.oudhollandsentertainment.nl Kwakzalver Dr. Wilson huren © www.oudhollandsentertainment.nl Typetje Kwakzalver huren © www.oudhollandsentertainment.nl Nieuwste aanwinst Rariteitenkabinet bij kwakzalver © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 777,- 4 uur. 2 Personen.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Stroom nodig, waardoor er achtergrond geluid is. De verzameling is inmiddels al flink gegroeid dan op de foto te zien is.
Voor alle bezoekers is de informatie te lezen op infostroken. Doorlopend toegang.

Het Rariteitenkabinet was een bekend Amerikaans fenomeen, waarbij men mee reisden met de kermissen. Ook bekenden als Rembrandt van Rijn, Teylers uit Haarlem en Charles Darwin waren verzamelaars van dit soort rariteiten.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023