Oud Hollands Entertainment
hoek

Groeten uit...

hoek

Groeten uit... is een levend standbeeld uit Holland. Een Delfts Blauw souvenir dat niet alleen bij de toerist tot de verbeelding spreekt, maar door iedere Nederlander meteen herkend wordt.

Het Delfts Blauwe boertje en boerinnetje beelden de wereldbekende kus uit. Zij komen tot leven op de klanken van Oud-Hollandse draaiorgelmuziek.

Als poppetjes uit een schattig souvenir muziekdoosje dansen en klappen zij tot de kus hen weer tot een standbeeld brengt.

Het Delfts Blauw souvenir is het eerste wat toeristen zien als zij na de bagage afhandeling door de schuifdeuren lopen op Schiphol.
Op diverse plekken in Nederland is het levend standbeeld te zien geweest en geeft het ultieme Hollandse beeld voor fotomomenten.

Dit duo heeft de 1ste prijs gewonnen bij het NK Living Statues voor professionals te Arnhem.

Hollands standbeeld huur je bij © www.oudhollandsentertainment.nl Groeten uit Delft boek je bij © www.oudhollandsentertainment.nl Delftsblauw Standbeeld 1,5 meter © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 995,- 3 x 30 minuten binnen 4 uur.
Meerdere uren op aanvraag mogelijk. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Het betreft een act op 1 plaats. De muziek zit verwerkt in de sokkels waar zij op staan.hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023