Oud Hollands Entertainment
hoek

Draaiorgelnostalgie

hoek

Draaiorgelmuziek brengt sfeer! Onze draaiorgelmannetje speelt graag een vrolijk deuntje op ieder feest.

De draaiorgelman heeft verschillende draaiorgels tot zijn beschikking. Zijn outfit en zijn draaiorgel past hij aan de locatie en gelegenheid aan.
* Bruine Erman is een buikorgel en kan lopend bespeelt worden. Hetzelfde repertoire als de Blauwe Raffin, maar lieflijker en zachter geluid, zeer geschikt voor binnen.
* Bruine Hofbauer heeft een groot repertoire en is perfect voor het hele jaar, maar ook kerstfeesten- en markten met kerst repertoire.

Braderieën/ markten, verzorgingstehuizen, ontvangsten voor bedrijfsfeesten, middeleeuwse feesten, achtergrond muziek tijdens congres lunches, kerstmarkten, 175 jaar Spoor, Sail Amsterdam 2015 en Sail Antwerpen 2016 etc.
Hij heeft optredens mogen verzorgen in Polen, Duitsland, Zuid-Frankrijk, Tsjechië en Slowakije.

Regelmatig rijdt de draaiorgelman met zijn orgeltje over de afdelingen in zorginstellingen.

Identiek aan vroeger speelt hij met een open (geld) bakje. Dit geldt alleen voor openbare evenementen. Scroll verder voor foto's, referenties en filmpjes.

Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl © Draaiorgelman in oud hollands kostuum © Draaiorgelnostalgie Draaiorgelnostalgie Sail 2016 © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 350,- maximaal 4 uur.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Vraag naar het speciale zorgtarief voor 1 uur.
Onze draaiorgelman kan Oud Hollands gekleed, maar in de wintermaanden in de stijl van Charles Dickens (Grijs Dickens of Bruin chiquer Victoriaans). Ook Boerenkiel, Nautisch, Oostenrijks of Middeleeuwse stijl zijn mogelijk.

Draaiorgel huren? Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Boek een draaiorgel. Een lijst met enkele voorbeelden uit zijn repertoire wordt u graag bij een offerte toegestuurd.hoek
hoek
hoek

Meer foto's

hoek
Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgel Dickens gekleed kan ook © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl
Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgel Dickens gekleed © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl
Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgelnostalgie © www.oudhollandsentertainment.nl Draaiorgel Dickens gekleed © www.oudhollandsentertainment.nl

Deze draaiorgel foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden voor publicatie.hoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

Winkelcentrum Vlaardingen:
"Deze dag was erg leuk en goed geslaagd. Draaiorgelman Ed kwam zelf een half uur eerder en bleef tot de afgesproken tijd. Communicatie was TOP en volgens mij vond hij het zelf ook geslaagd."

Ontvangst Kerstconcert Kerk Den Haag:
"We hebben heel goede reacties ontvangen van het publiek. Mensen vonden het prettig en verrassend om met de orgelmuziek verwelkomd te worden. Het is altijd hectisch na afloop van het concert. Wilt u Ed en zijn vrouw nogmaals hartelijk danken voor hun bijdrage? Ik heb hen niet meer gedag kunnen zeggen."

Zorginstelling Hilversum:
"We willen langs deze weg de Snoepvrouwtjes in Dickens stijl en Dickens Draaiorgelman super bedanken voor hun inzet op onze kerstmarkt. Wat een geweldige aanvulling zijn ze geweest en onze bewoners en wij zelf hebben genoten van hun enthousiasme."

Congres 2.000 bezoekers World Forum:
"Ik vond de orgelman en zijn draaiorgel geweldig. Echt een sfeermaker en lokte iedere gast naar het feest. De Pacific zaal was omgetoverd tot Café Den Haag. Die klompenmaker was top. Echt een succes."

Zorginstelling Rotterdam:
"Wat een vriendelijke man en zo flexibel. Met zijn karretje kan hij zo de lift in om naar de bewoners toe te gaan."

World Forum Den Haag: Klompenmaker (Grote Ambacht) en Draaiorgel
"Zeer bekwaam, vriendelijk en behulpzaam waren beide. Prima communicatie met entertainment en kantoor. Geen onvertogen woord, super bedankt voor uw bezoek. Een 10!"

Zorgketen Bosch en Duin en Son en Breugel:
"Het was gezellig. Hij is erg leuk en het was een geslaagde Dickens en Kerst middag."
"De draaiorgelman is een aardige persoonlijkheid, de muziek is prima. Inmiddels is hij al 3 keer geweest. Fijne man."

Zorginstelling Den Haag:
"Speciaal voor ons heeft hij samen met zijn boekingskantoor zijn repertoire helemaal uitgeschreven. We konden daardoor met diverse liedjes makkelijk meezingen."

In september en oktober 2014 mocht Draaiorgelnostalgie diverse optredens verzorgen tijdens 175 jaar Spoor. Zie het filmpje hieronder.hoek
hoek
hoek

Filmpje

hoek

175 Jaar Spoor - Draaiorgel vanaf 40 seconden.Dickens Draaiorgel.

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023