Oud Hollands Entertainment
hoek

Nostalgische Fotograaf

hoek

Onze nostalgische fotograaf maakt met alle plezier foto's van de bezoekers/gasten van uw feestelijke gelegenheid of evenement.

De fotograaf neemt een decor mee met daarop Amsterdamse pakhuizen. In de antieke koffer zitten sjaaltjes en hoedjes zodat de bezoekers zich leuk kunnen aankleden. Daarna nemen zij plaats bij een nostalgische hallelujafiets!

De decorpanelen kunnen indien gewenst in de winter worden vervangen door een Dickens scene.

Voorzien van een echte antieke camera spoort hij uw gasten aan om op de foto te gaan. Echter wordt er met een moderne digitale camera gefotografeerd. De 100 gemaakte sepiafoto's (formaat 10 x 15 cm) worden direct afgedrukt en meegegeven als leuke herinnering.

Nostalgische Fotograaf © www.oudhollandsentertainment.nl Nostalgische Fotograaf in sepia © www.oudhollandsentertainment.nl © Nostalgische Fotograaf omkleden in oude kleding Nostalgische Fotograaf © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 600,- inclusief 100 foto's, 4 uur in Oud Hollandse setting
€ 725,- inclusief 100 foto's, 4 uur in Charles Dickens setting met Victoriaanse kleding
Inclusief reiskosten en exclusief 9% BTW.

De Nostalgische Fotograaf heeft een minimale ruimte nodig van 3 x 3 meter. Bij regen of wind dient u voor buiten evenementen te zorgen voor een stevige overkapping. De printer werkt op 220 volt stroom. Het printen per foto duurt 1 minuut.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Nostalgische Fotograaf

hoek

Animatie act: maar wel professionele opstelling

Bij deze variant van een Nostalgische Fotograaf betreft het een animatie act van Hans.

Succes verzekerd! Zijn vlijmscherpe sepia foto's worden met een moderne camera gemaakt in een ouderwetse camera kast, waarbij de foto's na afloop via wetransfer toegestuurd zullen worden.

Hans is een ras artiest en heeft al jarenlang talloze typetjes op zijn naam staan.
Onze Nostalgische Fotograaf mocht bij Heineken 150 jaar foto's maken in een authentiek hoekje met bureautafel en stoel.

Een andere mogelijkheid is foto's direct uitprinten. De assistente zorgt voor het uitprinten van de kiekjes en neemt hoedjes, sjaaltjes, boa's, foto accessoires op stokjes mee. Daarbij kunnen tot 300 foto's worden uitgeprint. Een geweldig succes voor Gemeente Rheden en voor 100 jaar Sparta in de Fietser te Ede.

Op de sepia of zwart/wit foto kan dan een logo of korte tekst meegeprint worden. (Dit kan niet bij alleen wetransfer, daar het logo in de printer gezet wordt.) Logo of tekst dient kant en klaar in png aangeleverd te worden. Zwart, wit of transparant is niet geschikt, dit valt weg op een sepia foto.

Hans Nostalgische Fotograaf © www.oudhollandsentertainment.nl Nostalgische Fotograaf bij Heineken © www.oudhollandsentertainment.nl Nostalgische Fotograaf en assistente © www.oudhollandsentertainment.nl Nostalgische Fotograaf met ouderwetse camera © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 600,- 4 uur. Fotograaf, foto's worden binnen enkele dagen via wetransfer gestuurd.
€ 1.195,- 4 uur. Fotograaf + assistent in studio setting, accessoires en 300 foto's printen met formaat 10 x 15 cm.
Exclusief 9% BTW.

De Nostalgische Fotograaf heeft een 4 x 4 meter vrije ruimte nodig met tafel, stoelen en een 220 volt stroompunt nodig. Wij nemen verder verlengsnoer, studiolampen, externe flitser en alle materialen mee. Inclusief basis opmaak van fotokader, mits goed aangeleverd.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

Referenties

10 optredens juni/ juli 2015 en 11 in juni/juli 2016 voor WZH - Zorginstellingen omgeving Den Haag
"Entertainer Hans was geweldig met bewoners."
"Fotograaf was een leuke toegevoegde waarde voor de parade."
"Hij is een zeer rare kwibus. Maar die moeten er ook zijn, anders wordt het leven zo saai."

"Afgelopen weekend was Hans de fotograaf weer op onze locatie WZH-Hoge Veld. In een aaneenschakeling van grappen en grollen weet Hans mensen te binden, te boeien en te verbazen wat leidt tot mooie en grappige foto's die gemaakt zijn in zeer ontspannen en ongedwongen setting. Wat een heerlijk luchtig type en we hopen Hans graag weer terug te zien. Wat een entertainer."

Wij hebben Hans ingezet als stadsomroeper voor het communiceren van een nieuw netwerk. Dit heeft hij geweldig gedaan! Hij kreeg heel de zaal (bestuurders, ambtenaren, ondernemers) mee op zijn eigen ludieke wijze. We hadden het ons beter niet kunnen wensen. Verder was Hans in het voortraject (bij de briefing) heel erg pro-actief door met ideeën te komen en te zorgen voor attributen (perkamentrol en houder), waardoor zijn rol geloofwaardig werd. Wij waren heel erg tevreden!

200 jaar Prinsjesdag, onderdeel 200 jaar Koninkrijk. "Bedankt. We kijken terug op 2 geslaagde dagen!"hoek
hoek
hoek

Filmpje

hoekOp zoek naar een fotoshoot met Volendamse en Oud Hollandse kostuums? Klik dan hier.hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2021