Oud Hollands Entertainment
hoek
hoek

Mobiele Kinderboerderij

Diverse dieren worden met voer, stro en professionele verzorgers naar uw locatie gebracht, waar kinderen kunnen knuffelen met de dieren. Leer vanalles over de dieren en wie weet mag je ze voeren.

Kleine knuffel dieren - Knuffel Farm met Flappie konijnen, kippen en/ of kuikentjes en cavia's.

Grote boerderij - Knuffel Farm, ganzen, Guus de kalkoen, Tommy de Pony, Ezeltjes Donna en Juul, Alpaca's Prins en Prinses.

Aangevuld met decoratie, muziek en begeleiding. Minimale benodigde ruimte 8 x 8 meter.
Er wordt per datum gekeken welke dieren wel of niet mee kunnen. Per locatie kan het aantal verschillen.
Het geheel wordt na afloop bezemschoon opgeleverd.

De dieren zijn sinds hun geboorte door de dierverzorgers opgevoed en zijn daardoor tam. De dieren mogen geaaid en geknuffeld worden onder begeleiding van de begeleiders. Zij zullen er op toezien dat de dieren voldoende rust, eten en drinken krijgen en net zo genieten als het publiek.

Gecheckt door House of Animals en complimenten ontvangen!

Levende Kerststal

In de Kerstperiode is deze sfeervol in Kerststijl gedecoreerd, met muziek en gezellige verlichting.
2 begeleiders, waarvan 1 in kostuum.

Punttent

Boek deze setting met een sfeervolle beige punttent op met houten palen.

U kunt ook zelf voor een overkapping zorgen, maar deze punttent is wel echt een prachtig plaatje op uw locatie. Dit in verband met de dieren verzorging en hun welzijn. Het betreft dan de dieren die niet tegen regen kunnen, bv de alpaca’s.

Deze mobiele kinderboerderij huren? Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Foto's

hoek
Sfeervolle Kerststal huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij met oa kippen huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl
Levende Kerststal huren © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen bij de Levende Kinderboerderij © www.oudhollandsentertainment.nl Goedgekeurde Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl Geitjes in Mobiele Kinderboerderij © www.oudhollandsentertainment.nl
hoek
hoek
hoek

Referentie

hoek

Ouders die dit schonken aan een zorginstelling

"Het weer zat helaas niet mee, maar ik denk dat het toch een geslaagde middag geweest is, de mensen hebben genoten!!! De punttent was een mooie uitkomst. Jullie medewerkers waren erg flexibel en dat was fijn. Veel dank en misschien tot een volgende keer."

Boerenmarkt Putten

"Wij hadden voorheen een ander, maar die is in slecht daglicht komen te staan. Wij wilden voor de zekerheid een goede uitvoerder. Deze kinderboerderij was echt goed verzorgd en vriendelijke begeleiders. Gecheckt door een dierenwelzijn organisatie."

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023