Oud Hollands Entertainment

Mobiele Kinderboerderij

Diverse dieren worden met voer, stro en professionele verzorgers naar uw locatie gebracht, waar kinderen kunnen knuffelen met de dieren. Leer vanalles over de dieren en wie weet mag je ze voeren.

Kleine knuffel dieren - Knuffel Farm met Flappie konijnen, kippen en/ of kuikentjes en cavias.
€ 795,- exclusief reiskosten en btw.

Grote boerderij - Knuffel Farm, ganzen, Guus de kalkoen, Tommy de Pony, Ezeltjes Donna en Juul, Alpaca's Prins en Prinses.
€ 995,- exclusief reiskosten en btw.

Aangevuld met decoratie, muziek en begeleiding. Minimale benodigde ruimte 8 x 8 meter.
Er wordt per datum gekeken welke dieren wel of niet mee kunnen. Per locatie kan het aantal verschillen.
Het geheel wordt na afloop bezemschoon opgeleverd.
De dieren zijn sinds hun geboorte door de dierverzorgers opgevoed en zijn daardoor tam. De dieren mogen geaaid en geknuffeld worden onder begeleiding van de begeleiders. Zij zullen er op toezien dat de dieren voldoende rust, eten en drinken krijgen en net zo genieten als het publiek.

Levende Kerststal

In de Kerstperiode is deze sfeervol in Kerststijl gedecoreerd, met muziek en verlichting.
2 begeleiders, waarvan 1 in kostuum.

Punttent

Boek deze setting met een sfeervolle beige punttent op met houten palen.
€ 295,- exclusief 21% BTW.

U kunt ook zelf voor een overkapping zorgen, maar deze punttent is wel echt een prachtig plaatje op uw locatie. Dit in verband met de dieren verzorging en hun welzijn. Het betreft dan de dieren die niet tegen regen kunnen, bv de alpaca’s.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

Sfeervolle Kerststal huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij met veel dieren huren © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij huren © www.oudhollandsentertainment.nl
Levende Kerststal huren © www.oudhollandsentertainment.nl Ganzen bij de Levende Kinderboerderij © www.oudhollandsentertainment.nl Levende Kinderboerderij met veel dieren huren © www.oudhollandsentertainment.nl Geitjes in Mobiele Kinderboerderij © www.oudhollandsentertainment.nl

Referentie van ouders die dit schonken aan een zorginstelling

"Het weer zat helaas niet mee, maar ik denk dat het toch een geslaagde middag geweest is, de mensen hebben genoten!!! De punttent was een mooie uitkomst. Jullie medewerkers waren erg flexibel en dat was fijn. Veel dank en misschien tot een volgende keer."

Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2022