Oud Hollands Entertainment
hoek

Stadsomroeper

hoek

De stadsomroeper, dorpsomroeper of heraut is een ouderwets beroep, maar past prima in de moderne, huidige tijd.

* Uw congres programma op een ludieke wijze aan uw bezoekers uitleggen? Maar niet alleen met de traditionele wegwijsborden, plattegrond etc.?
* Ik heb iemand nodig die met de bezoekers kan meelopen naar de subzalen, maar ik wil geen gastvrouw?
* Ik zoek een opvallend herkenningspersoon voor de dag, maar niet iemand in standaard 3 delig maatpak?

Boek dan onze Omroeper: Oorspronkelijk als boodschapper van nieuws, weetjes, roddels en achterklap. Onze stadsomroeper, de mediaman van vroeger, is in te zetten als informatiepunt, gastheer en presentator van uw evenement of congres. Met een grap en een grol.

Het meest verse nieuws roept hij om met overtuiging. Heeft u informatie te delen, zijn er aankondigingen te verzorgen nodig dan de stadsomroeper uit.

© Stadsomroeper, Heraut Stadsomroeper © www.oudhollandsentertainment.nl © Animatie Heraut Stadsomroeper Stadsomroeper boeken typetje © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 625,- 4 uur.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

Referentie congres:

Wij hebben Hans ingezet als stadsomroeper voor het communiceren van een nieuw netwerk. Dit heeft hij geweldig gedaan! Hij kreeg heel de zaal (bestuurders, ambtenaren, ondernemers) mee op zijn eigen ludieke wijze. We hadden het ons beter niet kunnen wensen. Verder was Hans in het voortraject (bij de briefing) heel erg pro-actief door met ideeën te komen en te zorgen voor attributen (perkamentrol en houder), waardoor zijn rol geloofwaardig werd. Wij waren heel erg tevreden!

Referentie klant:

200 jaar Prinsjesdag, onderdeel 200 jaar Koninkrijk. "Bedankt. We kijken terug op 2 geslaagde dagen!"

Ervaring van Stadsomroeper Jeroen voor 2 dagen congres

"Het waren twee fijne dagen om in Egmond de mensen te begeleiden en entertainen. Logistiek was het een dankbare rol, omdat zeker dinsdag, mensen naar de plekken waar de sessies plaats vonden gewezen moesten worden. Ik was voor iedereen herkenbaar, kreeg enkele keren te horen dat ze mijn kostuum zo mooi vonden en enkele keren op de foto gegaan. De samenwerking en wisselwerking met 'de Congresbalie' was prettig. Ik kon diverse keren inspringen met een mededeling bijvoorbeeld toen er last-minute een presentatie in de grote zaal plaatsvond. Verder waren de mensen Hotel Zuyderduin erg vriendelijk en ervaarde ik er een goede energie en sfeer."

© Stadsomroeper, Heraut Stadsomroeper © www.oudhollandsentertainment.nl © Animatie Heraut Stadsomroeper Stadsomroeper boeken typetje © www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023