Oud Hollands Entertainment
hoek

Toon Polygoon

hoek

Toon Polygoon is een interactief personage die met zijn ouderwetse karakter op zijn publiek inspeelt. Hij draait
78-toeren grammofoon platen uit den ouden doos; niet te vergeten: Muddy waters, Dorus met 2 Motten, Hotcha trio en Accordeon Potpourri uit den vaderlandsche geschiedenis. Swing, Jazz en Dixieland uit den ouden doos. Swingmuziek van Glenn Miller, Appeltjes van Oranje en de indrukwekkende klassieker Vera Lynn; We Will Meet Again.

Toon Polygoon belooft u een heugelijke gebeurtenis op een mieterse dag! Tevens leest Toon Polygoon voor uit het onmisbaren boekje: De rechter hand der Huisvrouw, met meer dan duizend raadgevingen.

1 platendraaitafel met sampler, om live loops te maken. Een oude telefoon waar het publiek boodschappen mee kan in spreken. Deze boodschappen worden weer afgespeeld als samples door de muziek heen. Totaal minimaal 24 uur aan bakeliet 78 toeren per minuut platen, muziek van 1920 tot 1959. De hoorn is een echte antieke His Masters Voice van 110 jaar oud.

Of het nu een beurs, markt, museumnacht, bedrijfsfeest, receptie of privé feest is... Nodig hem uit en u heeft een mieterse dag!

Toon Polygoon 100 jaar Hoofdstraat Apeldoorn © www.oudhollandsentertainment.nl Toon Polygoon © www.oudhollandsentertainment.nl Toon Polygoon huren © www.oudhollandsentertainment.nl Toon Polygoon boeken © www.oudhollandsentertainment.nl

€ 595,- 4 x 30 minuten.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

De boodschappen die hij via de sampler inspreekt, kunnen ook van u afkomstig zijn om agendapunten of informatie van uw event aan het publiek door te geven. Als een soort stadsomroeper zeg maar...

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Referenties

hoek

75 jaar Bevrijding Roosendaal:
"Het was prima, Toon speelde om de beurt met een bandje, van jong tot oud genoot van de plaatjes en entertainment, er was veel interactie."

Museumnacht Verzetsmuseum Amsterdam:
"Wat leuk, dat filmpje! (Zie hieronder) Ik zal het naar alle medewerkers doorsturen. We hebben zeer genoten van Toon, het was voor ons echt een schot in de roos. En wat een leuke gast! Het was een groot succes. Dank en tot een volgende keer!"

Prive feest 50e verjaardag:
"Het was zeker een geslaagd feestje mede door Toon, die er de juiste draai aan gaf! Ik heb hem die avond zelf niet meer kunnen bedanken maar hopelijk kunnen jullie mijn dank door geven. Ook de andere gasten vonden het erg leuk. Bedankt."hoek
hoek
hoek

Video's

hoek

100 Jaar Hoofdstraat Apeldoorn

Verzetsmuseum Amsterdam Museumnacht

Escamp Festival Den Haaghoek
hoek
hoek
hoek


Winnaar Gouden Meerpaal

Toon Polygoon wint Gouden Meerpaal heeft in 2013 de Gouden Meerpaal gewonnen. Deze Gouden Meerpaal is de overwinningstroffee van het stratenfestival. De troffee is 13 jaar zoek geweest en vlak voor de wedstrijd weer gevonden.

Begin augustus is deze troffee uitgereikt aan een echte klein kunstenaar die oude tijden deed herleven in Dronten. Toon Polygoon draait gramafoonplaten op 78 toeren en laat publiek boodschappen inspreken met zijn oude bakelieten telefoon. De juryleden waren het unaniem met elkaar eens. Top is mieters entertainment!hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2021