Oud Hollands Entertainment
hoek

Klompenatelier/ Klompjes beschilderen

hoek

U wilt uw gasten actief en creatief bezighouden op een originele en typisch Nederlandse wijze? Dan is het klompenatelier een hele leuke invulling!

Het klompenatelier bestaat uit een sfeervolle setting met o.a. decorpanelen, een houten kaas-kast met diverse voorbeeldklompen, rekwisieten en een begeleider in themakostuum. De gasten/bezoekers nemen plaats aan een houten tafel en schilderen een klompje met sneldrogende acrylverf hun eigen klomp welke zij direct mee naar huis kunnen nemen.

Perfect als workshop tijdens een vrijgezellenfeest, als groepsactiviteit tijdens een bedrijfsuitje, maar ook tijdens een personeelsfeest.

Klompenatelier www.oudhollandsentertainment.nl Klompen beschilderen www.oudhollandsentertainment.nl Workshop klompen beschilderen www.oudhollandsentertainment.nl Klompen beschilderen workshop www.oudhollandsentertainment.nl

€ 725,-
Inclusief 1 begeleider, reiskosten, 4 uur, incl. 100 kleine klompjes 10 cm., decor en alle verbruiksmaterialen. Exclusief 21% BTW.

Een workshop met ieder 1 of een paar klompen die ook echt gedragen kunnen worden, behoren ook tot de mogelijkheden. Graag maken wij een offerte op maat voor u.

Deze setting kan op maat gemaakt worden met meer zitplaatsen, meer klompjes en meer begeleiding.
Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek

Foto's

Klompen beschilderen workshop www.oudhollandsentertainment.nl Klompen schilderen www.oudhollandsentertainment.nl Klompenatelier www.oudhollandsentertainment.nl Workshop Klompjes schilderen www.oudhollandsentertainment.nl
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2018