Oud Hollands Entertainment
hoek

Duo Remembering War

hoek

Muziek was in tijden van oorlog een grote steun voor de militairen in het veld. Daarom is het belangrijk dat de herinnering aan deze tijd in leven wordt gehouden. Een tijd om nog steeds van te kunnen leren en eigenlijk nooit meer plaats mag vinden.
Een eerbetoon aan de helden die voor onze vrijheid vochten.

Het Duo Remembering War (gitaar, trompet en zang) speelt muziek uit die tijd in bijpassende officiële thema-kledij.

Zij spelen de grootste hits van onder andere Vera Lynn met We'll Meet Again, The Andrew Sisters (Boogie Woogie Bugle Boy, Rum and Coco Cola en Bei Mir Bist Du Schon) en swing muziek van Glenn Miller. Maar ook liedjes als: It's A Long Way To Tipperary, Pack Up Your Troubles, The Siegfried Line, Moonlight Serenade, Wish Me Luck As You Wave Me Goodbye, And Many more.

Een zeer indrukwekkende act, een muzikale ode, van 30 á 40 minuten voor onder andere: Dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Veteranendagen, Oorlogsbeurzen, Jubilea, Musea, Zorghuizen.

Check ook de pagina's Leger Fotografie met kostuums uit de Eerste en Tweede Wereld Oorlog en (Na)Oorlog(se) Zorg met Hoofdzuster Eva en Zuster Mila. Begeef u even terug in de tijd en voel de jaren 40 en 50, met attributen uit de Oorlog, Bevrijding, Wederopbouw en Babyboom.

Muzikale militairen © www.oudhollandsentertainment.nl Rememberin War huren © www.oudhollandsentertainment.nl Rememberin War © www.oudhollandsentertainment.nl Ode aan oorlogs muziek © www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.oudhollandsentertainment.nl Mail ons www.oudhollandsentertainment.nl Telefoonnummer van www.oudhollandsentertainment.nl

hoek
hoek
hoek

Icons

hoek

Vera Lynn was een Britse zangeres die in de Tweede Wereldoorlog bekend werd en de bijnaam Forces' Sweetheart kreeg. Zij reisde rond naar het front waar zij optrad voor soldaten. Het lied We'll Meet Again is haar grootste klassieker. En natuurlijk The White Cliffs of Dover over de witte krijtrotsen voor de kust van Engeland. Voor Britse soldaten een herinneringspunt wanneer zij terug naar huis vliegen.

Glenn Miller was een Amerikaanse jazztrombonist en bigbandleider. Met zijn swing muziek in de Army Air Force Band verzorgde hij optredens voor geallieerde strijdkrachten. Eind 1944 zou hij van Engeland naar Parijs vliegen voor een optreden, maar hij kwam nooit aan. Miller speelde onder andere Moonlight Serenade, In The Mood en At Last.

hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Wordpress logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Entertainmentbureau Fun & Party Match / 2023