Oud Hollands Entertainment
hoek

Nostalgisch Reuzenrad

hoek

De periode van november 2019 tot en met februari 2020 is reeds volgeboekt.
Deze attractie is zeer gewild en dient u daarom lang van tevoren te boeken.

Geschikt voor 24 kinderen per rit. Ouders zijn natuurlijk ook welkom. Op een nostalgische hoogte maar liefst 9 meter heeft u een prachtig uitzicht vanuit deze unieke nostalgische attractie.

Een unieke (oud hollandse) kermis samenstellen met reuzenrad en draaimolen in uw winkelcentrum, tijdens uw kindervakantieweek, op de camping of uw eigen terrein tijdens een relatiedag.

Vanaf € 1.295,- Inclusief 3 uur draaien en bediening. Informeer voor meer uren. Exclusief reiskosten en 21% BTW. Prijs is niet geldig op feestdagen.

Nostalgisch Reuzenrad www.oudhollandsentertainment.nl Nostalgisch Reuzenrad www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollands Reuzenrad www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollands Reuzenrad www.oudhollandsentertainment.nl

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Boekings voorwaarden

hoek

Boekings voorwaarden voor het Nostalgisch Reuzenrad
* Opbouw begint ongeveer 2 uur voor aanvang van werkzaamheden.
* Het reuzenrad weegt 7500 kilo verdeelt over 4 punten. Inclusief vrachtwagen is 18000 kilo.
* Afmetingen 9.15 meter lang, 5.50 meter diep, 9.30 meter hoog.
* Voor de opbouw met vrachtwagen hebben wij een doorsnede van 20 meter nodig ivm manoeuvreren. Vrachtwagen afmetingen 2.60 meter breed, 4.15 meter hoog, combinatie lengte totaal 16 meter.
* Contractant dient te zorgen voor 1 aparte stroomgroep voor 380 Volt eurostekker, minimaal 32 Ampere stroomaansluitingen binnen 25 meter van uitvoerplaats.
* Contractant dient te zorgen voor een vrachtwagen parkeerplaats binnen 30 meter van het Reuzenrad, ivm noodstroom-aggregaat die in de vrachtwagen opgesteld staat.
Wanneer de aggregaat gebruikt dient te worden komt er een meerprijs bij, afhankelijk van aantal uren en hoeveelheid attracties.
* De ondergrond voor het plaatsen van het Reuzenrad dient een vlakke gladde ondergrond te zijn eventueel aangevuld met rijplaten, geen drempels of traptreden.
* Denkt u aan verlichting, straatborden/ palen etc die eventueel in de weg kunnen staan. Wij gaan er van uit dat de aanvoer route bereikbaar is voor vrachtwagen en attractie. Is dit niet het geval, verzoeken wij u vriendelijk door te geven.
* Voor ieders veiligheid mogen geen personen onder invloed van drank of verdovende middelen in het Reuzenrad. Kleine kinderen dienen onder toezicht te zijn van een ouder, tijdens de rit handen en voeten in de gondel houden.
* Bij tegenwerking van afbreken, door welke omstandigheden dan ook, na afloop van afgesproken eind tijdstip wordt een meerprijs gerekend van euro; 175,- per uur.
* Bij annulering dient er 50% van de totale kosten door Contractant betaald te worden.
Bij annulering 48 uur voor aanvang van werkzaamheden dient Contractant het volledige bedrag te betalen.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Filmpje

hoekhoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2019