Oud Hollands Entertainment
hoek

Goochelaar

hoek

Goochelaar Peter

Hij is uitgedost in een fraai oud hollands kostuum. Peter heeft, naast ervaring met goochelen, een brede onderwijservaring. Hij weet als goochelaar dus precies hoe met kinderen om te gaan en ze aan te spreken.

Bij tafelgoochelen of tablemagic zit u er met uw neus bovenop en toch blijft alles onbegrijpelijk en onverklaarbaar en gaat het te vlug voor het oog.
Subtiel en magisch, humoristisch en amusant. Goochelen met balletjes, kaarten, munten, elastiekjes en noem maar op.... Peter vermaakt u er mee.

Peter is ook beschikbaar samen met zijn dochter Puck en buikspreekact Alwin de Kraai in Middeleeuws kostuum. Een veel gevraagde act op historische dagen en locaties.

Een ander soort goochelaar met wonderzout en rariteiten is Dr Wilson, een zogenaamde wonderdokter.

Oud Hollandse Goochelaar boeken www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Goochelaar www.oudhollandsentertainment.nl Middeleeuwse Goochelaar boeken www.oudhollandsentertainment.nl Goochelaar en assistent in Middeleeuws tenue www.oudhollandsentertainment.nl

Vanaf € 650,- 4 uur.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Mocht Peter niet beschikbaar zijn, dan hebben wij meerdere goochelaars in Oud Hollands tenue om de beschikbaarheid van te checken.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contacthoek
hoek
hoek

Meer foto's

hoek
Oud Hollandse Goochelaar Peter www.oudhollandsentertainment.nl Middeleeuwse Goochelaar Peter en Puk www.oudhollandsentertainment.nl
hoek
hoek
Exclusief logo voor www.oudhollandsentertainment.nl - do not copy!
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2019