Oud Hollands Entertainment
hoek

Goochelaars

hoek

Goochelaar Jerry

Geheel in stijl loopt Jerry met zijn tafel onder zijn armen en een kistje vol trucjes over uw evenement om zo overal waar het mogelijk is zijn kunsten te vertonen. Kaarten, munten, koorden; werkelijk niets is Jerry te vreemd!

Daar hij al meer dan 20 jaar als goochelaar werkzaam is weet hij feilloos hoe hij zijn publiek moet bespelen. Dit uiteraard met een flinke dosis humor, want humor staat bij Jerry hoog in het vaandel. Van Jaarmarkt tot boerenbruiloft er zijn tal van mogelijkheden.

Goochelaar Peter

Hij is uitgedost in een fraai Victoriaans kostuum. Peter heeft, naast ervaring met goochelen, een brede onderwijservaring. Hij weet als goochelaar dus precies hoe met kinderen om te gaan en ze aan te spreken.

Bij tafelgoochelen of tablemagic zit u er met uw neus bovenop en toch blijft alles onbegrijpelijk en onverklaarbaar en gaat het te vlug voor het oog. Subtiel en magisch, humoristisch en amusant. Goochelen met balletjes, kaarten, munten, elastiekjes en noem maar op.... Peter vermaakt u er mee.

Oud Hollandse Goochelaar huren www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Goochelaar www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Goochelaar boeken www.oudhollandsentertainment.nl Oud Hollandse Goochelaar www.oudhollandsentertainment.nl

€ 650,- 4 uur.
Exclusief reiskosten en 6% BTW.

Deze goochelaars zijn 's winters in Charles Dickens kostuum te boeken.

Voor meer informatie kunt u mailen info@oudhollandsentertainment.nl of bel 0186-694555. Of klik op contact

hoek
hoek
footer
Referenties
Algemene Voorwaarden
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2018